DOLAR 36,6926 0.13%
EURO 39,9636 0.12%
ALTIN 3.518,680,08
BIST 10.840,591,05%
BITCOIN 3051357-1,23%
Düzce
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

323 okunma

‘Video Hakem’ kararı verildi! İşte başlama tarihi

ABONE OL
07/02/2017 17:04
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), çalışmalarına hız verilen Video Yardımcı Hakem (VAR) sistemi ile ilgili önemli bir aşamaya geçildiğini duyurdu.

Yapılan açıklamada, Uluslararası Futbol Birliği Kurulu (IFAB) ile FIFA’nın İsviçre’nin Zürih kentinde bulunan merkezlerinde, VAR’a geçiş hazırlıklarının ele alındığı toplantılar gerçekleştirildiği kaydedildi.

TFF Genel Sekreteri Kadir Kardaş, Merkez Hakem Kurulu (MHK) Danışmanı ve FIFA VAR Uzmanı Roberto Rosetti, Kulüpler Birliği Vakfı Genel Sekreteri Mesut  Altan, IFAB Genel Sekreteri Lukas Brud ve IFAB Baş Teknik Danışmanı David  Elleray’in katıldığı toplantılarla ilgili olarak, “Önümüzdeki mart ayında testlere başlanması konusunda fikir birliğine varıldı.” ifadeleri kullanıldı.

Toplantılarda, FIFA Baş Teknik Sorumlusu Marco van Basten, FIFA Teknoloji Departmanı Müdürü Johannes Horzmuller ve FIFA Teknoloji Departmanı Sorumlusu Danielle Diana’nın, projenin teknolojik altyapısına dair bilgilendirme yaptığı da aktarıldı.

pic.twitter.com/idLfaNs3wl

– Haber7 Spor (@Haber7_Spor) 7 Şubat 2017





HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ