DOLAR 32,5753 0.26%
EURO 35,0119 0.09%
ALTIN 2.461,191,04
BIST 9.883,681,72%
BITCOIN 20983651,41%
Düzce
16°

HAFİF YAĞMUR

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Kış Ligi Halı Saha Turnuvasına Renk Geldi… Şöhretler Karması Oldukça İddialı
  • Akçakoca Gazetesi
  • SPOR
  • Kış Ligi Halı Saha Turnuvasına Renk Geldi… Şöhretler Karması Oldukça İddialı
5635 okunma

Kış Ligi Halı Saha Turnuvasına Renk Geldi… Şöhretler Karması Oldukça İddialı

ABONE OL
04/11/2021 08:47
Kış Ligi Halı Saha Turnuvasına Renk Geldi… Şöhretler Karması Oldukça İddialı
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Kış Ligi Halı Saha Turnuvasına sayılı günler kala, turnuvanın iddialı takımlarından olan ‘Şöhretler Karması’ takımı da son halini almaya başladı.

Oktay Ustabaş’ın başkanlığında el sıkışan Akçakoca’nın şöhretli isimlerine bakılırsa futbolcu kadrosu neredeyse oluşmuş durumda.

Katılım başvuruları 6 Kasım’da son bulacak olan Akçakoca Kış Ligi Halı Saha Turnuvasına çok sayıda başvuru yapılırken, aralarında belediye başkanlığı, siyasi parti ilçe başkanlığı, STK yöneticiliği yapmış ve yapmakta olan iş insanları, şöhretler karması adı altında turnuvada biz de varız dediler.

Kimler yok ki…

Oktay Ustabaş’ın başkanlığın yanı sıra top da oynayacağı Şöhretler Karması’nda önceki dönem belediye başkanı Cüneyt Yemenici, Ak Parti ilçe başkanı Esvet Sarıoğlu, Ak Parti ilçe eski başkanı Dergah Akça, esnaf ve yönetici Fatih Güner, iş insanı Çağdaş Güçlü, kurum yöneticisi Öner Alev, iş insanı Serkan Tetik, iş insanı Emre Öztürk, esnaf ve önceki dönem belediye meclis başkan vekili Hasan Ali Yanmaz, Akçakocaspor Kulübü Başkanı iş insanı Hakan Solak ve Türk Kızılayı Akçakoca şubesi başkanı Özkan Öztürk yer alıyor.

Başkan Yanmaz’ın yüreği takımla atacak…

Şöhretler karması’nın oluşturucusu Oktay Ustabaş, mevcut isimlere yeni birkaç ismin daha ilave olacağını, bu konuda görüşmelerin devam ettiğini belirtirken, belediye başkanı Okan Yanmaz’ın da teklife çok sıcak baktığını fakat omzu sakat olduğu için takımda yer alamayacağını ama maçları izlemeye gayret edeceğini söylediğini sözlerine ekledi.

Tüm başkanları bir araya getirme fikrinde epey yol aldığını kaydeden Oktay Ustabaş, ”bununla da yetinmedik. Biri Azeri, biri Nijeryalı 4-5 futbolcu ile de görüşmeler yaptım, onlarla anlaşıp transferlerini bitirdikten sonra Kış Ligi turnuvasına damgamızı vuracağız” dedi.

 

 

 

 

 

 

.

 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.