Düzce valisi Cevdet Atay, Akçakoca kaymakamı Mustafa Can ve kurum amirleriyle birlikte, Hakkari ili Çukurca ilçesinde görevi başında yaralanan sözleşmeli er Hüseyin Uyucu’yu Akçakoca’daki baba evinde ziyaret etti.

Eylül ayında görev yeri olan Çukurca’da, keşif görevi yaptıkları sırada EYP (el yapımı patlayıcı) patlaması sonucunda yaralanan ve tedavi süreci sonunda bir ayağı diz altından kesilen Akçakocalı gazi Uyucu’ya geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Atay, ihtiyaç duyulan her türlü yardımın Devlet tarafından yerine getirildiğini aktardı.
Akçakocalı gazi Hüseyin Uyucu’nun GATA’da tedavisi sürerken 2 haftalık ev istirahatine gönderildiği öğrenildi. Evdeki istirahati bittikten sonra da tedavisinin yine hastane ortamında devam edeceği belirtildi.

.
1
CHP’Lİ VEKİL TALİH ÖZCAN ALTUNÇAY GÖLETİ İŞİNİN PEŞİNİ BIRAKMIYOR
26521 kez okundu
2
MHP’NİN DÜZCE VE İLÇELERİNDE ADAYLARI BELLİ OLDU
15403 kez okundu
3
CHP’liler Akçakoca sokaklarını turladı… Çocuklara bayrak ve balon dağıttı
9723 kez okundu
4
Cüneyt Yemenici Tüm Gelirini Kızılay’a Bağışladı!..
9288 kez okundu
5
Resmi tören bitti CHP’lilerin coşkusu bitmedi
9141 kez okundu