DOLAR 40,6751 0.02%
EURO 47,6452 0.33%
ALTIN 4.417,480,34
BIST 10.901,010,47%
BITCOIN 46565890,51%
Düzce
27°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

569 okunma

ÜNLÜ EDEBİYATÇIMIZIN KIZI AKÇAKOCA’DA

ABONE OL
20/06/2018 15:10
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ülke Çapında Başlattıkları Kampanya ile ”Ulusal Gönüllülerine” destek Arayan Ulusalcılar Akçakoca’da bir kahvaltı düzenledi.

Akçakoca Vatan Partisi ilçe örgütünün organize ettiği kahvaltıda Düzce Vatan Partisi il başkanı Fethi Sönmez, Düzce Milletvekili adayları Akçakocalı Serap Naz Başar, Ruhsar Uysal ve ünlü Edebiyatçımız Rıfat Ilgaz’ın kızı Fatma Demet Ilgaz ile Ergenekon davasında ilk tutuklanan astsubay olan Aydınlık gazetesi yazarı Oktay Yıldırım ve 60 kadar konuk katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başlayan etkinlikte, ”Ulusal Gönüllüleri” projesinden ve bu çalışmadan neyin amaçlandığından söz edildi.

Türkiye’de TV. kanallarının uyguladığı partizanca ve yandaş yayın politikasını sert bir dille eleştiren emekli astsubay Yıldırım gördüğü ilgiden memnun olduğunu, her geçen gün büyüdüklerini ve daha etkin çalışmalar yapmayı planladıklarını söyledi.

Kahvaltı Fatma Demet Ilgaz’ın müzik dinletisiyle sonlandı.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ