DOLAR 32,5530 0.03%
EURO 34,9378 0.26%
ALTIN 2.421,75-0,33
BIST 9.722,090,80%
BITCOIN 2087062-3,22%
Düzce
29°

KAPALI

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

395 okunma

Tilkinin Enayisi Dört Ayağıyla Birden Tuzağa Düşendir

ABONE OL
08/02/2021 13:01
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fatih Topal, yayınladığı bir yazıda, sözde bizi eleştirmek adına, kendi beyanları üzerinden haberlerini yaptığımız Akçakoca’nın iki değerli siyasetçisi Esvet Sarıoğlu ve Fikret Albayrak’ı kullanırken, hızını alamamış benimle ilgili de kendinden beklendiği şekliyle spekülatif şeyler çiziktirmiş.

İlkokul 2’nci sınıf Türkçesiyle yazdığı yazılarıyla çoğunlukla alay konusu olan Topal’ın asıl derdinin sözkonusu siyasetçilerimiz olmayıp, Akçakoca’nın görsel ve yazılı basınının etik ve meslek kurallarına sonuna kadar riayet eden başarılı iki kurumu olan Akçakoca Gazetesi ile Akçakoca Web  TV. olduğunu artık bilmeyen yok.

Basının etik kurallarına göre hareket eden insanlara karşı, bu işten nemalanmaya çalışan kifayetsiz muhterislerin varlığına Akçakoca hep tanıklık etti. Bunun son dönemlerde çok daha cahilce yapılan ve kayda alınmayan bir karikatürü ile karşı karşıyayız.

Yerel basının ne durumda olduğu, kimlerin gerçek gazetecilik kimlerinse medya tetikçiliği yaptığını herkesin artık bildiğini kabul ederek habere konu olan iddiaya geçelim.

Fatih Topal’ın iddiasına göre, Ak Parti ilçe başkanı sayın Esvet Sarıoğlu, benim moderatörlüğünü yaptığım Akçakoca Web Tv. programına katılmak istememiş – miş. Eğer Topal’ın bu iddiası doğru ise Esvet Sarıoğlu tam bir yalancıdır.

Neden mi yalancıdır? Açıklayayım…

Ben sayın Sarıoğlu’na canlı yayın programına çıkma teklifinde bulundum o da kabul etti. Yayın afişini hazırlayıp paylaştıktan bir gün sonra kendisi beni arayarak Ak Parti İl Başkanı Mustafa keskin’in kendisinin programa çıkmasını istemediğini, bir hafta sonra yapılacak Ak Parti Düzce il kongresinin ardından çıkmasının daha doğru olduğunu kendisine ilettiğini söyledi. Bu durumda biz de kendisiyle yayın yapmayı ileriki tarihe erteleyerek Akçakocalı başka bir konuğu programa davet ettik. Olay bu.

Esvet Sarıoğlu’nun söz verdiği canlı yayın programına katılma durumu üzerine beklenti içindeyken sayın Sarıoğlu o günlerde bizi tercih etmeyip Düzce’den yayın yapan bir programa katılmayı tercih etti. Saygıyla karşıladık.

Bunun gerçek nedenini tabii ki öğrenmek isteriz. Ama bu konuda Fatih Topal’ın oluşturmaya çalıştığı algıdan ortaya çıkan, bu operasyonda kendisinin dahli olduğu yönünde. Yani Topal sağda solda ‘Nasıl yaptım. Nasıl engel oldum. Nasıl Ak Parti ilçe başkanını Akçakoca Wev TV’ye çıkartmadım” mealinde konuşmalarla Akçakoca’da ne kadar güçlü bir insan olduğunu kanıtlama gayreti içine girmiş bile.

Yolları açık olsun. Kılavuzu Topal olan Sarıoğlu’na başarılar dileriz elbette. Aralarındaki ilişkinin hiç bir boyutu bizi ilgilendirmez. Ayrıca, Düzce’den yayın yapan kuruluşun başında bir Akçakocalının, Sadullah Ünsal’ın olması nedeniyle kıskanmayız gurur duyarız. Ama bu kadar sıradan işlerde kendisini fasulye gibi nimetten sayanların foyasını da meydana çıkartmaktan geri durmayız.

Şimdi gelelim şu yalancı meselesine…

Eğer Esvet Sarıoğlu, Özdal Alas-Murat Oymak-Tuncay Top-Soner Şen dörtlüsünün emekleriyle yapılan Akçakoca Wev Tv. programına, sırf Fatih Topal istemedi diye katılmayıp vazgeçtiyse o halde Mustafa Keskin’i bahane edip bizi kandırdığı için yalancıdır.

Yok eğer Sarıoğlu yapacağı açıklama ile bu durumu yalanlarsa o halde sağda solda caka yapan Fatih Topal’ın bu sözde operasyonda bir dahli olmadığı için Topal yalancıdır.

Bu konuda yapılacak açıklamalar yalancının kim olduğunu görmemizi sağlayacaktır.

 

 

 

 

 

 

.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.