DOLAR 32,5880 0.1%
EURO 35,0520 0.46%
ALTIN 2.428,300,23
BIST 9.722,090,80%
BITCOIN 2089506-3,86%
Düzce
29°

KAPALI

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

ORTOPEDİ UZMANI RECEP ERDOĞAN BÖLGE HALKI İÇİN BÜYÜK BİR ŞANS
3518 okunma

ORTOPEDİ UZMANI RECEP ERDOĞAN BÖLGE HALKI İÇİN BÜYÜK BİR ŞANS

ABONE OL
13/01/2022 09:59
ORTOPEDİ UZMANI RECEP ERDOĞAN BÖLGE HALKI İÇİN BÜYÜK BİR ŞANS
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Özel Kdz. Ereğli Echomar Hastanesinde Ortopedi ve Travmatoloji uzmanı olarak hizmet veren Op. Dr. Recep Erdoğan’ın 10 parmağında 10 marifet var.

Düzelmez denen hastaları iyileştimesiyle ün salan Recep hocanın civar ilçelerden de çok sayıda hastası var. Uzmanlık alanı olan ortopedik sorunlu hastaların kendisinden oldukça memnun oldukları iyi bilinirken, hastaların, Recep hocanın başka bir vilayete gitme ihtimalinden duydukları endişeyi zaman zaman dile getirdikleri de biliniyor.

Kemik ameliyatlarında altın dokunuşlar yapan operatör doktor Recep Erdoğan, ameliyat sonrası yakın takibi ve hastalarla kurduğu samimi diyaloglarla moral ve motivasyon da aşılıyor.

Güler yüzlü kişiliğiyle hastalara güven telkin eden Recep hoca, son derece başarılı ameliyatlara imza atarken, sosyal hayatında da renkli kişiliğiyle yakından takip edilen bir isim olarak dikat çekiyor.

Bir çok sosyal projede yer alan Recep Erdoğan, bazı okullara yaptığı yardımlarla da yaşadığı kent ve civarına karşı sorumluluk taşımanın adeta iyi bir örneğini oluşturuyor.

Eli hünerli, dili maharetli Recep hocanın Akçakoca’dan da çok sayıda hastası bulunurken, kendisi de Akçakoca’yı sık ziyaret ettiğini söylüyor, çok sevdiği Akçakoca’ya her fırsatta gelip zaman geçirdiğini ifade ediyor.

 

 

 

 

 

 

.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.