DOLAR 32,4782 0.08%
EURO 34,7903 0%
ALTIN 2.471,470,39
BIST 9.530,47-0,18%
BITCOIN 1991525-4,01%
Düzce
26°

AÇIK

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

536 okunma

ORTAK MESAJLA BAŞKAN ÖZLÜ’YE TEŞEKKÜR ETTİLER

ABONE OL
26/03/2021 16:29
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün imzasıyla belediyenin çeşitli iştirak şirketlerinin yönetimlerine atanan 5 eski belediye başkanı sosyal medya hesaplarından yayımladıkları ortak bir mesaj ile Başkan Özlü’ye teşekkür etti. Özlü’nün kendilerine olan güvenini ‘vefalı tutum’ olarak niteleyen eski başkanlar, “Güveni boşa çıkarmayacağımızı ve ‘bu görevleri hiçbir huzur hakkı talebi olmaksızın’ ifa edeceğimizi ifade etmek isteriz.” cümlelerini kullandı.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün tensipleriyle geçtiğimiz hafta belediyenin çeşitli iştirak şirketlerinin yönetimlerinde değişiklikler yapıldı. 4 eski belediye başkanı da çeşitli şirketlerin yönetimlerine atandı.

Akçakoca Belediyesi eski Başkanı Cüneyt Yemenici BELTUR, Gümüşova Belediyesi Eski Başkanı Ahmet Azar BELTAŞ, Yığılca Belediyesi Eski Başkanı Muzaffer Yiğit Ulaşım A.Ş., Cumayeri Belediyesi Eski Başkanı Recep Tuna da Bahçeşehir A.Ş.’de görevlendirildi.

Daha Önce Mezarlıklar Müdürlüğü görevine getirilen Kaynaşlı Belediyesi Eski Başkanı Erol Bayraktar ile birlikte 5 eski başkan, sosyal medya hesaplarından yayımladıkları ortak bir açıklamayla Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’ye teşekkür etti.

Açıklamada Özlü’nün kararı ‘vefalı davranış’ olarak nitelendirilirken, eski başkanlar getirildikleri görevlerden huzur hakkı almayacaklarının altını çizdi. Devraldıkları şirketleri büyütmek için çalışacaklarını vurgulayan başkanlar, “Düzceli hemşehrilerimize hizmet etmek için özveriyle çalışacağız” denildi.

Yapılan ortak açıklama şu şekilde:

“Düzce Belediyesinde ve iştiraki şirketlerin yönetim kurullarında yapılan değişikliklerde bizlere güvenerek görev veren Sayın Bakanımız ve Belediye Başkanımız Dr. Faruk Özlü’nün bu “vefalı” davranışı karşısında; bu görev ile şahsımıza duydukları güveni boşa çıkarmayacağımızı ve “bu görevleri hiçbir huzur hakkı talebi olmaksızın” ifa edeceğimizi ifade etmek isteriz.

“Bakanlığı döneminde çok yakın mesai yaptığımız, birlikte çalıştığımız”, ilçelerimize çok büyük yatırımları ve hizmetleri birlikte gerçekleştirdiğimiz sn. bakanımızın verdikleri “bu yeni görevleri o hizmet anlayışının devamı olarak gördüğümüzü” belirtmek isteriz. Sn. Bakanımız ve Belediye Başkanımızın bu güveni karşısında görev aldığımız şirketleri büyütmek, “Düzceli hemşehrilerimize hizmet etmek için özveriyle çalışacağımız”, bize olan güveni karşısında kendisini mahcup etmeyeceğimiz bilinmelidir.

Saygıdeğer Cumhurbaşkanımızın 7.Olağan Kongrede gösterdikleri “vefalı” tutumun benzerini Düzce’de daha önce göstermiş olan “Sn. Bakanımızın ne kadar ileri görüşlü, ne kadar Saygıdeğer Cumhurbaşkanımızın izinde” olduklarını bir kez daha anlamış olduk”

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.