DOLAR 32,3823 0.17%
EURO 34,9849 -0.27%
ALTIN 2.324,910,25
BIST 9.090,110,11%
BITCOIN 2267013-0,70%
Düzce
24°

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

689 okunma

DEVA Akçakoca ilçe yönetiminden açıklama…

ABONE OL
26/03/2021 12:48
0

BEĞENDİM

ABONE OL

DEVA Partisi Akçakoca ilçe yönetimi tarafından yapılan yazılı bir basın açıklamasında, son günlerde bir sosyal medya sitesinde kendileri hakkında yapılan yalan haberle ilgili bir tepki açıklaması geldi.

Yapılan açıklamanın tam metni şu şekilde:

”Ülkemizin en genç ve en yeni partisi olan DEVA partisi, Demokrasimizi güçlendirmek, Türkiye’mizi insan haklarına saygılı, adalet bilinci gelişmiş, daha huzurlu ve daha gelişmiş bir ülke yapmak üzere yola çıkmıştır. Türkiye’nin sorunlarını, demokrasilerde meşru çözüm yolu olan ilkeli siyasetle çözmeyi hedeflemiştir. Bunları yaparken de dürüst, akılcı, serinkanlı, sakin ve incelikli bir dil kullanmaktadır.

Biz Akçakoca İlçe Yönetim Kurulu olarak;

Genel merkezimiz doğrultusunda başkanımız sn. Gönül İŞGÖREN liderliğinde, kurumsal olarak ve sağlam kadro ile oluşturduğumuz yönetimimizle çalışmalara başlamış bulunmaktayız. Başkanımızın yönetimi oluşturmak adına seçici tavrı, teşkilatımızın yönetim ve politika başkanlıklarının sağlam ve işlerinde efektif bir fayda sağlayacak gurubun oluşmasını sağlamıştır. Sayı ve fikirce çoğalmaya başladığımız ilçemizde, DEVA ailesine katılarak çoğalmaya başlayan üye kadromuzda da aynı seçici tavır sergilenmeye devam edilmektedir. Yapılmasını planladığımız ilçe kongre tarihimiz, sn. Ali BABACAN’ın katılımlarının gerçekleşeceğinden dolayı programlarına uygun bir tarihe ertelenmiştir.

Ancak, son zamanlarda ilçemizin gündeminde; başta başkanımız ve Yönetim Kurulunun, aylardır verdiği emeği, özveriyi hiçe sayıp itibarsızlaştırmaya yönelik asparagas haberler dolaşmaktadır. Partimizin yönetiminde barınamayan şahıs ya da şahıslar, kendi özel yaşantısındaki mevcut durum ya da sabıkalarından dolayı parti genel merkezi tarafından ret edilmiştir. Ayrıca başkanımızla fikir ayrılığı yaşadığı görüşünü savunan şahısların parti ile ilgili fikir beyanlarının olmadığı, dolayısıyla fikir beyanının olmadığı bir durumda, fikir ayrılığı yaşanamayacağını belirtmek isteriz.

Bu vizyonsuz durumu sorgusuz sualsiz yargısız infaz yaparak haber yapan ve yayımlayan, kendini gazeteci sayan kişinin de, ilçemiz için vahim bir durum olduğunu üzülerek belirtmek durumundayız.

Sonuç olarak; başkanımız Sn. Gönül İŞGÖREN DEVA Partisi Genel Merkezi takdir ve tasarrufuyla, Akçakoca İlçe Teşkilatı kurucu başkanlığına, teşkilatı kurmak üzere atanmıştır. Siyasi tecrübesi herkes tarafından bilinen ve takdir edilen başkanımıza inancımız ve güvenimiz sonsuz olarak yanında yürümeye devam edeceğiz.

Demokrasi ve Atılım Partisi Akçakoca İlçe Yönetim Kurulu”

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.