DOLAR 32,3635 -0.37%
EURO 34,6302 -0.52%
ALTIN 2.382,24-1,65
BIST 10.173,741,27%
BITCOIN 18917091,61%
Düzce
13°

HAFİF YAĞMUR

20:08

AKŞAM'A KALAN SÜRE

MİLLETVEKİLİ, İL BAŞKANI, İLÇE TEŞKİLATI, ESKİ BÜYÜKŞEHİR VE İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARI OMUZ OMUZA…
  • Akçakoca Gazetesi
  • SİYASET
  • MİLLETVEKİLİ, İL BAŞKANI, İLÇE TEŞKİLATI, ESKİ BÜYÜKŞEHİR VE İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARI OMUZ OMUZA…
2703 okunma

MİLLETVEKİLİ, İL BAŞKANI, İLÇE TEŞKİLATI, ESKİ BÜYÜKŞEHİR VE İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARI OMUZ OMUZA…

ABONE OL
05/08/2023 11:00
MİLLETVEKİLİ, İL BAŞKANI, İLÇE TEŞKİLATI, ESKİ BÜYÜKŞEHİR VE İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARI OMUZ OMUZA…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak Parti Akçakoca ilçe başkanlığı, Düzce milletvekili Ercan Öztürk ve Ak Parti İl Başkanı Hasan Şengüloğlu’nun yer aldığı bir heyetle Akçakoca merkezi ve Melenağzı köyüne ziyaretler gerçekleştirdi. 

Günün ilk ziyaretini, son günlerde yaşadığı su ve yol sorunu ile gündemde olan Melenağzı köyüne gerçekleştiren Ak Parti heyetini, içlerinde eski milletvekili ve Akçakoca belediye başkanı Nazmi Çiloğlu ve yaz tatilini Melenağzı’nda geçiren Ankara eski belediye başkanı Melih Gökçek’in de yer aldığı köy sakinleri karşıladı.

Vatandaşlarla köyün su sorunu başta olmak üzere, yol ve mendirek çıkışı ve dip temizliğinin konuşulduğu toplantıda, tüm sorunların kısa sürede çözüme kavuşturulacağını belirten Milletvekili Öztürk, su sorununun SASKİ  (Sakarya Su Kanalizasyon İşleri) üzerinden çözümleneceğini, hattın kısa süre içinde sisteme gireceğini söyledi.

Yolda yama ve düzleme çalışmaları ile mendirek çıkış nehir dip temizliği çalışmalarının sürdüğünü belirten İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu, halen tamiratı yapılan su hattının da köreltilmeyerek hazırda bekletileceği bilgisini paylaştı.

 

Fındık ile ilgili beklentilerin konuşulduğu, köy halkının arzu edilen fındık fiyatını dillendirdikleri ziyaret sonrasında Akçakoca’ya dönen heyet, Akçakoca Ziraat Odası ile Esnaf Kefalet Kooperatifi’ni ziyaret ettiler. Fındık rekoltesi ve fiyat konusunda istişarelerde bulunan heyet, Kefalet Kooperatifi ziyaretinde ise özellikle kredilerle ilgili bilgi alışverişinde bulundular.

Ak Parti heyeti, daha sonrasında Yalı mahallesinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. AK Parti İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu, köylere ve meslek odalarına ziyaretlerinin devam edeceğini söyledi.

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.