DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BIST 9.900,25-0,76%
BITCOIN 2147012-0,45%
Düzce
21°

HAFİF YAĞMUR

13:03

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Milletvekili aday adayı Ali Uzun, Erdoğan’ın Antalya programının hazırlayıcıları arasında
  • Akçakoca Gazetesi
  • SİYASET
  • Milletvekili aday adayı Ali Uzun, Erdoğan’ın Antalya programının hazırlayıcıları arasında
2632 okunma

Milletvekili aday adayı Ali Uzun, Erdoğan’ın Antalya programının hazırlayıcıları arasında

ABONE OL
07/01/2023 11:50
Milletvekili aday adayı Ali Uzun, Erdoğan’ın Antalya programının hazırlayıcıları arasında
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Antalya’ya giderek toplu açılış törenine katılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Antalya’daki ilk durağı afet bölgeleri Finike ve Kumluca İlçeleri olacak. Kumluca ve Finike ziyaretinin ardından Kepez İlçesinde toplu açılış töreni gerçekleştirecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Antalya mitingi öncesi yapılan hazırlıklarda yer alan isim ise Alçakocalı iş insanı Ali Uzun. Ak Parti’den milletvekili aday adayı olan Uzun,  hazırlıklar için Antalya’ya gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği bakanı Murat Kurum’u, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir’i ve Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir’i ekip arkadaşlarıyla birlikte havaalanında karşıladı.

Düzceli olan Antalya valisi Ersin yazıcı ve Düzce milletvekili Ayşe Keşir ile birlikte 3 Düzceli olarak bir araya gelen isimler, sohbet ettikleri Antalya havaalanı VIP bekleme salonunda hatıra fotoğrafları çektirdi.

Ak Parti Antalya İl yönetim kurulu üyesi olan Ali Uzun, ev sahibi teşkilatın bir sorumlusu olarak, havaalanından karşıladığı yöneticilerle birlikte partinin il binasında gerçekleştirdikleri toplantıya katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bugün yapacağı ziyaret öncesinde son hazırlıkların değerlendirildiği toplantıda, tüm hazırlıkların eksiksiz sürdüğü ifade edildi.

Yapılan çalışmalarda aktif görev aldığı görülen Ali Uzun’un tarımsal alanda yürüttüğü çalışmalardan haberdar olan partinin üst düzey isimleri de, Uzun’un milletvekili adaylığını sıcak karşıladıkları görüldü.

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ