DOLAR 32,3729 0.14%
EURO 35,0143 -0.2%
ALTIN 2.323,780,20
BIST 9.123,960,48%
BITCOIN 2270686-0,31%
Düzce
23°

AZ BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

AK PARTİ’DEN MİLLETVEKİLLİĞİNE HAZIRLANAN ALİ UZUN TBMM ZİYARETLERİNE BAŞLADI
1691 okunma

AK PARTİ’DEN MİLLETVEKİLLİĞİNE HAZIRLANAN ALİ UZUN TBMM ZİYARETLERİNE BAŞLADI

ABONE OL
05/01/2023 11:28
AK PARTİ’DEN MİLLETVEKİLLİĞİNE HAZIRLANAN ALİ UZUN TBMM ZİYARETLERİNE BAŞLADI
1

BEĞENDİM

ABONE OL

A-Z Tohumculuk firmasının yöneticisi Akçakocalı siyasetçi- iş insanı Ali Uzun, milletvekilliğine adaylığını açıkladıktan sonra, Ak Parti Genel Merkezi ve TBMM ziyaretlerini sıklaştırdı.

Uluslararası bir tohumculuk firmasının başarılı yöneticisi Ali Uzun,  zirai tohum sektöründe ülkenin önde gelen işsimlerinden biri olarak bu deneyimlerini ülke tarımının kalkınması noktasında kullanmak üzere milletvekilliğine soyundu.

İşletme merkezinin bulunduğu Antalya’da Ak PArti il yönetim kurulu üyesi da olan Ali Uzun, Ankara ziyaretlerinin ilkini AK Parti Genel Merkezine gerçekleştirdi.

Genel Merkez binasında Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen ile bir araya gelen Uzun, Düzce ile ilgili projelerini aktardı.

Düzce Tarım A.Ş projesi üzerine bir süre istişare ettikten sonra Ali Uzun’un ikinci ziyaret durağı TBMM binası oldu.

Parlamento binasında Antalya milletvekilleri İbrahim Aydın ve Atay Uslu ile görüşen Ali Uzun milletvekili hemşehrisi, Düzce Milletvekili Fahri Çakır ve İstanbul Milletvekili Nevzat Şatıroğlu ile de görüşmeler yaptı.

Tarımsal kalkınma ve tohumculuk alanında yerlilik prensipleri üzerine yapılan sohbetlerin ardından, Ak Parti Düzce milletvekili aday adayı Ali Uzun ve Meclis’te görüştüğü milletvekilleri toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.