DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22367111,04%
Düzce
20°

HAFİF YAĞMUR

13:16

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

MİLLET İTTİFAKI’NIN VEKİL ADAYLARINDAN AKÇAKOCA KÖYLERİNE ZİYARET
2862 okunma

MİLLET İTTİFAKI’NIN VEKİL ADAYLARINDAN AKÇAKOCA KÖYLERİNE ZİYARET

ABONE OL
26/04/2023 09:22
MİLLET İTTİFAKI’NIN VEKİL ADAYLARINDAN AKÇAKOCA KÖYLERİNE ZİYARET
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Millet İttifakı’nın bileşeni siyasi partilerin ilçe yöneticileri, İttifak’ın milletvekili adayı Aslıhan Akbal Tüysüz ile birlikte Akçakoca köylerine ziyaret gerçekleştirdi.

Köy ziyaretlerini belirli program çerçevesinde gerçekleştiren İttifak ortakları, dinlemedikleri bir köylü, sıkılmadık bir el kalmayıncaya kadar ziyaretlerine devam ederek, köy halkının sorun ve taleplerini dinleyeceklerini ileri sürdüler.

Dün akşam Subaşı ve Tepeköy ziyaretleri gerçekleştiren Millet İttifakı ortakları, ziyaretlerine Düzce milletvekili adaylarından Aslıhan Akbal Tüysüz’ün köy halkına yönelik yaptığı konuşmalar sonrasında sohbetler ederek devam ettiler.

Milletvekili adayı Aslıhan Akbal Tüysüz yaptığı konuşmalarda, iktidara geldiklerinde yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan sohbetlerin ardından çeşitli notlar alan CHP ilçe başkanı Tuğrul Abanoz, yaptığı değerlendirmede, ziyaretlerin oldukça verimli geçtiğini söyledi.

Abanoz, Millet İttifakı’nın diğer ilçe yöneticileriyle birlikte yapılan ziyaretlere katılım sağlayan saygıdeğer köy halkına da misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.