DOLAR 32,5865 0.02%
EURO 34,9549 0.11%
ALTIN 2.427,12-0,10
BIST 9.645,02-0,50%
BITCOIN 2171177-0,73%
Düzce
29°

KAPALI

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

488 okunma

MHP’NİN ADAYLARI AKÇAKOCA’YA SESLENDİ

ABONE OL
19/06/2018 15:30
0

BEĞENDİM

ABONE OL

https://www.facebook.com/MilletvekiliadayiUmityilmaz/videos/143343026541003/

Milliyetçi Hareket Partisi Düzce milletvekili adayları Akçakoca’da halka seslendi.

Saat 14.00’te Cumhuriyet meydanına kurulan bir platformda konuşmalarını yapan MHP milletvekili adayları, kalabalık ve coşkulu bir kitleye seslendi.

Kürsüye tek tek davet edilen milletvekili adayları daha sonra ilçe Başkanı Mustafa Özensel ve İl Başkanı İlhami Caboğlu ile birlikte kürsüde el ele tutuşarak poz verdiler.

MHP’nin 3. ve 2. Sıra milletvekili adaylarının yaptıkları konuşmaların ardından kendisi de Akçakocalı olan 1. Sıra milletvekili adayı Ümit Yılmaz kürsüye çıktığında yoğun bir alkış ve tezahürat ile karşılandı.

Ümit Yılmaz yaptığı konuşmada ağırlıklı olarak, Düzce’ye yeterli ölçüde hizmet edilmemesine vurgu yaptı.

Düzce’ye gelen parasal yardımlarla bu paraya karşılık Düzce meerkez ve ilçelerine doğru düzgün bir hizmet getirilmediğini söyleyen Yılmaz, hastane sorunlarına uzun uzun yer verdi.

Yılmaz, bir saat boyunca jeneratörü duran hastanenin dünyanın hiçbir yerinde, Zambiya’da bile görülmediğini söyleyerek, jeneratörü duran hastane için sağdan soldan bir saat boyunca akü toplandığını söyledi.

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’ye de övgü dolu sözler söyleyen Ümit  Yılmaz, bilim ve sanayinin tepesindeki ismin Düzce’deki yerel güçler tarafından yufkacı ve pastacı açılışlarına götürülmesini de eleştirdi.

Tarım konusuna da değinen ve ağırlıklı olarak fındıktan söz eden Ümit Yılmaz, kendisinin de bir fındıkçı çocuğu olduğunu söylerken, ”Düzce’de genel anlamda tarımda sorun yok; tarım diye bir şey kalmadığı için çok şükür” nitelemesinde bulundu.

Son olarak seçmenlere, ”yapılacak seçimlerde elinizi vicdanınıza, aklınıza ve başınıza koyun, ona göre karar verin” diyen Yılmaz, Akçakoca, Düzce ve Türkiye için kim hizmet eder, kim proje üretir ona bakıp göreceksiniz diyerek sözlerini ”yolunuz açık, yüreğimiz şen olsun” sözleriyle tamamladı.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.