DOLAR 32,4890 -0.06%
EURO 34,8162 -0.53%
ALTIN 2.439,820,16
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2075343-1,24%
Düzce
16°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

MHP İlçe Teşkilatı, İl Başkanıyla Birlikte Kahvaltılı Toplantı Gerçekleştirdi…
2447 okunma

MHP İlçe Teşkilatı, İl Başkanıyla Birlikte Kahvaltılı Toplantı Gerçekleştirdi…

ABONE OL
20/01/2023 11:15
MHP İlçe Teşkilatı, İl Başkanıyla Birlikte Kahvaltılı Toplantı Gerçekleştirdi…
1

BEĞENDİM

ABONE OL

MHP Akçakoca İlçe Başkanlığı tarafından bir kahvaltılı buluşma etkinliği düzenlendi. Kahvaltı programına katılan MHPİl Başkanı İlhami Caboğlu, milletvekilliği seçimlerinde Düzce’den en az 2 milletvekili çıkartacaklarını söyledi.

Başkan Cabaoğlu ayrıca, Akçakoca’da yaşanan sel ve pandemi dönemlerinde, belediyenin kasasına ayda sadece 2 bin 500 lira para girdiğini söyleyerek belediyenin neden işçi maaşlarını ödeyemediğine açıklık getirmiş oldu.

MHP İlçe Başkanlığı tarafından Yukarı Mahalle Vilayetler Konağı’nda düzenlenen kahvaltı programında MHP İlçe Başkanı İsmail Pazvant, katılımcılara hoş geldiniz dedikten sonra sözü İl Başkanı İlhami Caboğlu’na verdi.

 

MHP İl Başkanı Caboğlu, gündeme ilişkin konuşma yaptıktan sonra, yaklaşan milletvekilliği seçimlerine yönelik bir konuşma yaptı. Caboğlu konuşmasında, “ Seçimlerde Düzce’den iki milletvekilliği çıkartmak için çalışıyoruz. MHP’den herkesin milletvekili aday adayı olma hakkı var. Bana gelince, ben aday olmaycağım” ifadelerini kullandı. 

Akçakoca belediyesinde yaşanan ekeonomik sıkıntılara da değinen MHP İl Başkanı Caboğlu,“Akçakoca Belediyesi sel ve pandemi döneminde zor ve sıkıntılı bir dönem geçirdi. Başkan Okan Yanmaz ile görüştüğümüzde bir ay içerisinde belediye kasasına sadece 2 bin 500 lira para girdiğini öğrendik. Bu nedenlerle bazı sıkıntılar tabii ki yaşandı. Ancak şimdilerde bu zor günler atlatıldı, geride kaldı” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.