DOLAR 32,5141 -0.09%
EURO 34,9634 0.34%
ALTIN 2.432,730,41
BIST 9.779,580,59%
BITCOIN 2077867-3,87%
Düzce
29°

PARÇALI BULUTLU

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Ak Parti İl Başkanlığının Güçlü Adayı İbrahim Bilgin Ankara’ya Çağrıldı…
1955 okunma

Ak Parti İl Başkanlığının Güçlü Adayı İbrahim Bilgin Ankara’ya Çağrıldı…

ABONE OL
19/01/2023 19:13
Ak Parti İl Başkanlığının Güçlü Adayı İbrahim Bilgin Ankara’ya Çağrıldı…
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Düzce’de boşalan Ak Parti İl Başkanlığı ile ilgili çalışmalar son hızla sürüyor. Milletvekili aday adayı olduğu için istifa eden İl Başkanı Mustafa Keskin’den sonra kimin il başkanı olacağı merakla beklenirken, Koordinatör Milletvekilleri gözetiminde yapılan temayül yoklamalarında ise istenen sonuçların alınamadığı konuşuluyor.

Temayül yoklamasından sonra, teşkilat içinden ve dışından dışından birçok kişinin geçtiğimiz günlerde Ankara’ya çağrıldığı görüldü. Düzce kamuoyunda ismi en fazla zikredilenler arasında olan İbrahim Bilgin de, muhtemel Ak Parti il başkanlığı için genel merkeze çağırılan isimler arasındaydı.

Kendisi ile görüştüğümüz Bilgin, “14 Mayıs günü yapılacak seçimler geleceğimiz adına çok önemlidir. Bu nedenle de teşkilatlarımızın birikimli, donanımlı, halkta karşılığı olan insanlardan oluşması gerekir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan hayranı olan Düzce halkı, kendinden gördüğü, derdiyle dertlenen, egosuz insanları teşkilatlarda görmek istiyor” dedi.

Ak Parti genel merkez binasında yapılan davete giderek komisyon üyesi milletvekilleriyle toplantıya katılan İbrahim Bilgin, yapılan görüşmede bizzat kendi yaşadığı olaylar ışığında, bildiği doğruları içtenlikle anlattığını söyledi.

Bilgin, “10 yıl İl Genel Meclisi, en zor günlerinde 2 yıl Akçakoca İlçe Başkanlığı yaptığımı aktardım. Aynı dönemde Belediye Başkanlığı seçiminin kazanılmasında ilçe başkanı olarak sorumluluk üstlendiğimi, yaptığımız çalışmalardan örnekler vererek anlattım. Birçok projeye imza atarak, Düzce’nin her köşesinde izimizin olduğunu ifade ettim. Halktan duyduğum değerlendirmeler ışığında bildiklerimi söyledim. Komisyon üyelerinin, söylediklerimi onaylaması karşısında (ki,  ‘söyledikleriniz, bizim bildiklerimizle örtüşüyor’ dediler) Düzcemiz adına çok mutlu oldum. Benden vebal gitti” diyerek sözlerini tamamladı.

İsmi önümüzdeki genel seçimlerde milletvekili adaylığı için de çokça geçen İbrahim Bilgin, kendisinin milletvekili adaylığına, gerek Düzce’den ve gerekse Akçakoca’dan birçok arkadaş ve farklı çevrelerden insanın destek verdiğini söyledi.

Mali müşavir, gazeteci, yazar, üniversite öğretim görevlisi ve uzman siyasetçi olan İbrahim Bilgin’in gerek politik donanımı gerekse entellektüel duruşu kendisine olan desteği her geçen gün artırıyor.

İki dönem İl Genel Meclis üyeliği ve başkan yardımcılığı yaptığı Düzce’de parti tabanı ve siyasi kamuoyunun ilgisini üzerine çeken İbrahim Bilgin’in, sorunları ele alışındaki maharetleri ve farklı çalışma gruplarıyla ortak iş yapma becerisi, kendisini seçim döneminde il başkanı olarak Ak Parti’yi Düzce’de seçimlere taşıyacak en doğru isim olarak öne çıkartıyor.

Ak Parti genel merkezinin il başkanı olarak kimi belirleyeceği henüz bilinmiyor ama, gerek kamuoyu araştırmalarında gerekse çok yönlü aydın kişiliğiyle toplumun kanaat önderi olarak ismi hep ön planda olan İbrahim Bilgin’in il başkanlığında, Ak Parti’nin çok şeyler kazanacağına şüphe duyulmuyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.