DOLAR 19,0540 0.13%
EURO 20,5095 -0.63%
ALTIN 1.211,44-0,66
BIST %
BITCOIN 5322341,18%
Düzce
14°

HAFİF YAĞMUR

16:43

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

METEOROLOJİ BİZİ SARI KODLA UYARDI…
1963 okunma

METEOROLOJİ BİZİ SARI KODLA UYARDI…

ABONE OL
02/03/2022 16:33
METEOROLOJİ BİZİ SARI KODLA UYARDI…
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Batı Karadeniz bölgesini bu gece yarısından itibaren kuvvetli olması beklenen kar yağışına karşı sarı kodla uyardı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Batı Karadeniz bölgesini sarı kodla uyardı. Son hava raporuna göre bu gece saatlerinden sonra etkisini kar yağışının etkisi altına girecek. Kar yağışı cuma gününün ilk saatlerine kadar devam edecek.

Yağışların Düzce, Bolu, Kastamonu, Karabük ile Zonguldak, Bartın ve Sinop’un 200 metre üzeri yüksek kesimlerinde kuvvetli olması ve 10 ile 20 santimetre arasında beyaz örtü bırakması bekleniyor.

Yapılan açıklamada yaşanabilecek ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği belirtildi.

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.