DOLAR 32,3720 0.15%
EURO 34,9739 -0.3%
ALTIN 2.324,290,22
BIST 9.079,973,10%
BITCOIN 22800170,40%
Düzce
20°

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Balıkçı Hakkı Yomra: Bu kameraların balıkçılıkla alakası yok. Bu bir suçtur
6296 okunma

Balıkçı Hakkı Yomra: Bu kameraların balıkçılıkla alakası yok. Bu bir suçtur

ABONE OL
02/03/2022 13:52
Balıkçı Hakkı Yomra: Bu kameraların balıkçılıkla alakası yok. Bu bir suçtur
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Balıkçı Barınağı’na kurulan kaçak kamera sistemiyle ilgili yankılar sürerken, 40 yıllık balıkçı esnafı Hakkı Yomra, bu yasak işlemle ilgili suçluların derhal hesap vermesi gerektiğini belirterek yetkilileri göreve davet ettiğini söyledi.

Bilindiği üzere geçtiğimiz ay Akçakoca balıkçı barınağında yer alan Su Ürünleri Kooperatifi yönetim binası ile Sahil Güvenlik Komutanlığı’na bağlı hizmet binası  arasına yerleştirilen kamera sistemi, Sahil Güvenlik personelinin şikayeti ile gündeme oturmuş ve yapılan soruşturmada kamera sistemini yerleştiren isim olarak öne çıkan Levent Alışkın’la ilgili sorgulama süreci başlamıştı.

Yapılan kovuşturma süreci devam ederken konuyla ilgili olarak bir basın açıklaması yapan balıkçı Hakkı Yomra, ”bu kamera sistemi balıkçılar için kurulmamış. Burada insan kaçakçılığı mı yapılıyor. Mazot kaçakçılığı mı yapılıyor. Bu sistem bu yüzden mi kuruldu?” sorularını yöneltirken, bu süreç dahilinde Sahil Güvenlik Komutanı Özkan komutan ile ilgili haksız tasarrufların hayata geçirilmeye çalışıldığını söyledi.

Konuyla ilgili olarak sistemi kuran Levent Alışkın’ın yalnız olmadığını da sözlerine ekleyen Yomra, tüm yetkili birimleri göreve davet ettiğini de sözlerine ekledi.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.