DOLAR 32,5451 -0.06%
EURO 34,8246 -0.18%
ALTIN 2.430,430,03
BIST 9.722,090,80%
BITCOIN 2107231-2,80%
Düzce
23°

KAPALI

19:56

AKŞAM'A KALAN SÜRE

415 okunma

KOCA MEMLEKETTE SPORA DUYARLI TEK BİR YÖNETİCİ Mİ VAR

ABONE OL
06/11/2018 11:17
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakocaspor – Yığılcaspor maçında protokole ayrılan bölümde bir tek Ziya Denizgez’in olması akla bir soruyu getirdi; Akçakoca’da spora gönül vermiş bir tek yönetici mi var?..

Ziya Denizgez… Akçakospor’un her şeyi. Kulübün yönetim kurulu üyesi. Kulübün otopark gelirlerinden sorumlu yöneticisi. Kulübün gelirleriyle giderlerini dengede tutmaya çalışan yöneticisi. Futbolcuların ve teknik heyetin maaş ve primlerini ödeyen, bunu yaparken de eldeki mevcut gelirlere göre ödeme planlarını kuran kişisi.

Bunların yanı sıra, takımı antrenmanlarından maçlarına kadar takip eden, maç öncesi sporcuların ihtiyacı olan yiyeceği – içeceği, kısacası her şeyi hesaplayan, daha doğru deyişle başka biri yapmadığı için bu işleri hesaplayıp yapmak zorunda kalan bir spor tutkunu.

Aslında kulübün hem başkanı hem de hammalı denebilecek türden birisi. Akçakocaspor’un her şeyi.

Son maçta protokol sıralarında kendisinden başka herhangi bir kulüp yöneticisinin, ilçe yöneticisinin, STK ve siyasi parti temsilcisinin olmaması bir acı gerçeği daha gözümüze sokar gibiydi. 

Soru şu; ya Ziya Denizgez de olmasaydı?..

Kulüp Başkanı Hakan Solak’ın kulüple zaten bir ilgisi yok. Öylesine bir başkanlık yapıyor. Tek derdi geçen dönem kulübe harcadığı parayı belediyeden tahsil edebilmek.

Belediye Başkanı derseniz, o da maçlara ilgi göstermiyor. Kulübe maddi destek veriyor vermesine ama oyuncuların moral ve motivasyonunu yükseltmek için daha fazla maça gitmeli.

Siyasi parti yöneticilerine gelince… Onlar da az biraz akıllı siyasetçi olsalar, seçimlerin konuşulmaya başlandığı şu günlerde maçlara gitmeliler. Fakat nerde o eski kurnaz siyasetçiler.

STK temsilcilerimizin de şu yemekli davetlerde verdikleri fotoğraf pozlarının birini bir spor karşılaşmasında vermesini arzu ederiz.

Belediye başkan aday adayları derseniz onlar da bu doğru zamanda doğru yer tutmama acizliğini yaşıyorlar.

Akçakoca’nın gözbebeği futbol takımımızın maçlarında arzı endam etmeyen adaylar yarın bir gün kapı kapı dolaşırken oy istemeye de yüz bulamazlar. 

Tarlada izi olmayanın harmanda yüzü olmaz diye bir atasözümüz var. Görünen o ki tarlada bir tek Ziya Denizgez var.

Hadi hayırlısı bakalım.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.