DOLAR 32,4056 0.09%
EURO 34,8268 0%
ALTIN 2.398,610,10
BIST 10.208,651,62%
BITCOIN 19195073,55%
Düzce
15°

HAFİF YAĞMUR

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

KIZILAY’DAN CAMİ ÖNLERİNDE BAYRAM LOKUMU İKRAMI…
3461 okunma

KIZILAY’DAN CAMİ ÖNLERİNDE BAYRAM LOKUMU İKRAMI…

ABONE OL
28/06/2023 08:50
KIZILAY’DAN CAMİ ÖNLERİNDE BAYRAM LOKUMU İKRAMI…
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Türk Kızılayı Akçakoca Şube Başkanlığı, bayramda ağız tatlılığı oluşturma geleneğini bu bayramda da devam ettirdi. Kızılay yöneticileri ve gönüllüleri, Bayram namazı çıkışında cami önlerinde kurduğu stantlardan cemaate bayram lokumu dağıtttı.

Akçakoca Kızılay görevlileri, Akçakoca Merkez camii, Çuhallı camii ve Esentepe camii önlerindeki stantlardan namaz çışında vatandaşlarımıza bayram lokumu ikramında bulundu.

Türk Kızılayı’nın en gözde şubelerinden olan Akçakoca Şubesi Başkanlığı, son birkaç haftadır cami önlerine kurduğu statntla aracılığıyla vatandaşlardan kurban hissesi toplamış ve her yıl olduğu gibi bu sene de topladığı yüksek hisse oranı ile Türkiye’nin en başarılı şubeleri arasındaki yerini perçinlemişti.

Vatandaşların Kızılay’a olan yakınlığını karşılıksız bırakmayan Akçakoca Kızılay yönetimi, bu yakınlığı bayram günlerinde ağız tatlılığıyla taçlandırıyor.

Kızılay Akçakoca Şubesi Başkanı Özkan Öztürk, yaptığı açıklamada, ‘Vatandaşımızın Kızılay’a olan güvenleri yüksek bağışlarla sürüyor. Biz de şube başkanlığı olarak geleneksel hale getirdiğimiz bayram sabahı namaz çıkışında cami önlerinde lokum ikramlarımızı bu sene yineledik. Bu vesileyle hem duyarlı vatandaşlarımıza hem de kurumumuzun yönetiicileri ve gönüllü çalışma arkadaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum’ dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.