DOLAR 32,3752 0.16%
EURO 35,0362 -0.18%
ALTIN 2.324,760,24
BIST 9.097,250,19%
BITCOIN 2262862-0,61%
Düzce
24°

PARÇALI BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

811 okunma

KIBRIS: YÖNÜ BELLİ OLAN BİR ADAYIM

ABONE OL
15/12/2017 10:06
0

BEĞENDİM

ABONE OL

31 Aralık Pazar günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilecek olan AK Parti İl Kongresi için ilk adaylık açıklaması işadamı Semih Kıbrıs’tan geldi. Aynı zamanda Ankara Düzceliler Derneği Başkanı olan olan Kıbrıs, “Teşkilatın tabanından zikzak çizmeden sabırla, sadakat ve liyâkatle gelen biri olarak adayım. 17-25 Aralık’ta, 15 Temmuz’da yönü belli olan bir adayım.” ifadelerini kullandı.

Genel merkezden gelen resmi bir açıklama olmaması nedeniyle başkanlık koltuğuna kimin oturacağı merak edilen AK Parti Düzce İl Başkanlığı Kongresi öncesinde beklenen bir isimden adaylık açıklaması geldi.

Ankara Düzceliler Derneği Başkanı, işadamı Semih Kıbrıs, “Koltuğa talibim” dedi. 31 Aralık’ta yapılacak kongrede başkanlığa aday adayı olduğunu belirten Kıbrıs, şunları kaydetti:

“Elbette Genel Merkeze rağmen siyaset olmaz. Hele Kurucu Genel Başkanımıza, Cumhurbaşkanımıza, mazlumların umudu, medar-ı iftiharımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Reisimize rağmen hiç olmaz. Ama ben Düzce AK Parti İl Başkanlığı’na 31 Aralık’ta adayım. Listemi sunacağım. Buradan şu anlaşılmasın rağmen mi? Hayır tam tersi Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve mefkurelerimize istinaden adayım. 4-5 aydır bahsi geçen metal yorgunluğu ve benzeri konulara olumlu yönde ivme kazandırmak adına, tebdil-i yönetimde ferahlık olacağından, yenilikle, değişimle Sayın Kurucu Genel Başkanımızın hızına daha olumlu, verimli ayak uyduracağımızdan adayım. Diğer önemli bir husus eski ve yeni teşkilat mensuplarımızın tensiplerine istinaden adayım. 2001 yılından, teşkilatın tabanından zikzak çizmeden sabırla, sadakat ve liyâkatle gelen biri olarak adayım. 17-25 Aralık’ta, 15 Temmuz’da yönü belli olan bir adayım. Bu konuyu Düzce kamuoyuna duyurur, her şeyin en iyisine layık, güzide Düzceliler’i sevgi ve saygıyla selamlarım. Allah yar ve yardımcımız olsun. Durmak yok, yola devam.”


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.