DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22376822,75%
Düzce
21°

HAFİF YAĞMUR

03:58

İMSAK'A KALAN SÜRE

KETMENLİ VE SAPAK KAVŞAĞI PROJELERİ İHALE EDİLDİ… İNŞAAT YAKINDA BAŞLIYOR
1867 okunma

KETMENLİ VE SAPAK KAVŞAĞI PROJELERİ İHALE EDİLDİ… İNŞAAT YAKINDA BAŞLIYOR

ABONE OL
03/06/2024 18:05
KETMENLİ VE SAPAK KAVŞAĞI PROJELERİ İHALE EDİLDİ… İNŞAAT YAKINDA BAŞLIYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

”Değerli Akçakocalılar, Kıymetli vatandaşlarımız!..

Bugün sizlere uzun zamandır süreci takip ettiğimiz ve birçok kademede görüşme ile nihayetlendirmeye çalıştığımız, Akçakoca’mızı yakından ilgilendiren 2 proje ile alakalı müjde vermek istiyoruz.

KETMENLİ KAVŞAĞI VE SAPAK KAVŞAĞI PROJELERİ AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanımız, Düzce Milletvekilimiz Sn. Ayşe Keşir’in, Akçakoca’mızın Vekili Sn. Ercan Öztürk’ün ve AK Parti İl Başkanımız Sn. Hasan Şengüloğlu’nun çabaları ile nihayet faaliyete geçiyor.

Milletvekillerimiz Sn. Ayşe Keşir ve Ercan Öztürk ile İl Başkanımız Hasan Şengüloğlu, Akçakoca İlçe Başkanı olarak şahsım, 8 Ocak 2024 tarihinde Düzce’ye gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sn. Abdulkadir Uraloğlu’na Akçakoca’mızı ilgilendiren sorunları bizzat ilettik.

Bildiğiniz gibi 23 Aralık 2023 tarihinde Sn. Ercan Öztürk vekilimizin de Meclis konuşmasında belirttiği açılamayan 5 km’lik çevre yolu sorunu ile alakalı konuşmasını hatırlatarak yatırım planına ve ihale projesi haline getirilmesini Sayın Bakanımızdan talep ettik. Sayın Bakanımızdan da bu konularla alakalı kısa sürede harekete geçileceği, mevsimsel zamanda başlanacağının bilgisini ve sözünü AK Parti teşkilatı olarak aldık.

23 Aralık 2023 tarihinde aynı zamanda Ketmenli kavşağının ihalesine sayılı günler kaldığının, sapak yan yollarının projelendirilmesinin yapımına başlandığının, en kısa zamanda ihale edileceğinin, Akçakoca balıkçı barınağının yükseltme ve taş tahkimatının mevsimsel takvime göre başlayacağını öğrendik. Melenağzı balıkçı barınağının uzatılması ve düzenlenmesininde takvime göre başlanacağını öğrendik.

Bu gün ise KETMENLİ KAVŞAĞI (Akçakoca-Düzce İstikameti) VE SAPAK KAVŞAĞI (Düzce-Kdz.Ereğli istikameti) PROJELERİNİN ihalelerinin tamamlandığı, çok kısa zamanda inşaata başlayacağı haberi bizlere ulaşmıştır.
Her 2 projemiz de Akçakoca’mıza hayırlı, uğurlu olsun.

Bu sürecin ve projelerin yakın takipçisi olan değerli vekilim Sn. Ayşe Keşir Hanımefendiye, Akçakoca’mızın evladı, vekilimiz Sn. Ercan Öztürk’e, il başkanım Sn. Hasan Şengüloğlu’na tüm samimiyetimle teşekkür ediyorum.

Derdimiz de sevdamız da Akçakoca.

Burhan İŞLEYEN
AK Parti Akçakoca İlçe Başkanı”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.