DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22335030,63%
Düzce
20°

HAFİF YAĞMUR

13:16

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

İBRAHİM BİLGİN’İN ‘BİR OYUN VAR’ KİTABI KYG MÜDÜRLÜĞÜNÜN TALEP LİSTESİNE ALINDI
  • Akçakoca Gazetesi
  • SİYASET
  • İBRAHİM BİLGİN’İN ‘BİR OYUN VAR’ KİTABI KYG MÜDÜRLÜĞÜNÜN TALEP LİSTESİNE ALINDI
1590 okunma

İBRAHİM BİLGİN’İN ‘BİR OYUN VAR’ KİTABI KYG MÜDÜRLÜĞÜNÜN TALEP LİSTESİNE ALINDI

ABONE OL
31/05/2024 19:30
İBRAHİM BİLGİN’İN ‘BİR OYUN VAR’ KİTABI KYG MÜDÜRLÜĞÜNÜN TALEP LİSTESİNE ALINDI
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Son yıllarda yazdığı kitaplar ile adından söz ettiren Yazar İbrahim Bilgin’in “BİR OY UN VAR” kitabı, Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğü tarafından, yayınevinden talep edilen kitaplar arasında yer aldı.

KYG Müdürlüğü, her yıl ilgili kurumlara dağıtılmak üzere yayınlanan kitaplar arasından seçim yapıyor. İbrahim Bilgin’in yazmış olduğu kitaplar bu kurum tarafından okunması tavsiye edilen kitaplar arasında yer alıyor.

KYGM tarafından 200 adet talep edilen, İbrahim Bilgin’in son yerel seçimler öncesinde yayın hayatına kazandırdığı “BİR OY UN VAR” kitabı, yazarın 45 yıllık aktif siyasi hayatında yaşadığı olayları anlatmaktadır.

Usta kalem İbrahim Bilgin’in bir otobiyografi olarak kaleme aldığı kitabı, küçük hikayeler ile yazar OY nedir? OYUN nasıl anlaşılır? Siyasette seçim ne anlama gelir? Seçim nasıl kazanılır? ve benzeri gibi sorulara cevap arıyor.

Siyaset dünyası ve sivil toplum hareketinin yanı sıra, üniversitede verdiği dersler ile yaşama değer katma serüveninden hız kesmeyen İbrahim Bilgin’in, daha önce yazdığı “OY’UN BÜYÜK” kitabı da büyük ilgi görmüş, iki baskı yapmıştı.

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.