Akçakoca Kaymakamı Deniz Pişkin, ilçeye geçmişte emek vermiş isimleri unutmuyor, ziyaretleriyle vefa kültürünü yaşatıyor.
Bu kapsamda Kaymakam Pişkin, Akçakoca’nın önceki dönem belediye başkanlarından Erol Solak’ı ofisinde ziyaret etti. Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette, hem geçmiş döneme dair anılar paylaşıldı hem de ilçenin bugünü ve geleceğine dair fikir alışverişinde bulunuldu.
Ziyaret sonrası açıklama yapan Kaymakam Deniz Pişkin, “Güzel sohbeti, nazik ev sahipliği ve misafirperverliği için Erol Solak Bey’e teşekkür ederim. Geçmişten bugüne bu güzel ilçemize hizmet eden herkese saygıyla…” sözleriyle duygularını ifade etti.
Birlik, beraberlik ve vefa duygularının her geçen gün daha çok anlam kazandığı bu dönemde, yapılan bu tür ziyaretler kamuoyunda da takdirle karşılandı.
Halkın içinden gelen yöneticilerin, geçmişe saygı duyan duruşu, Akçakoca’da sağduyunun ve yerel dayanışmanın en güzel göstergesi olarak görülüyor.

.
1
ALEV ÜNAL: “KOMPOST PROJESİ BİZİM İÇİN KIYMETLİ, ÜRETİME GEÇECEĞİZ”
31083 kez okundu
2
CHP’Lİ VEKİL TALİH ÖZCAN ALTUNÇAY GÖLETİ İŞİNİN PEŞİNİ BIRAKMIYOR
26852 kez okundu
3
MHP’NİN DÜZCE VE İLÇELERİNDE ADAYLARI BELLİ OLDU
15767 kez okundu
4
AKÇAKOCA’DA BALIKÇILARA YENİ AV SEZONU ÖNCESİ BİLGİLENDİRME YAPILDI
12975 kez okundu
5
AKÇAKOCALI BALIKÇILARA 300 BAĞ YENİ AĞ TESLİM EDİLDİ
11994 kez okundu