DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22439011,23%
Düzce
22°

HAFİF YAĞMUR

13:16

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

KARISINI KORUMAK İÇİN OĞLUNU ÖLDÜRDÜ…
4629 okunma

KARISINI KORUMAK İÇİN OĞLUNU ÖLDÜRDÜ…

ABONE OL
13/06/2023 15:16
KARISINI KORUMAK İÇİN OĞLUNU ÖLDÜRDÜ…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çilimli’deki aile faciasında bir baba elini kana buladı. İddiaya göre; karısını korumak için oğlu Mustafa Akcan’ı silahla vurarak öldüren belediye çalışanı Ahmet Akcan gözaltına alındı. Babası tarafından öldürülen Mustafa Akcan’ın yeni hapisten çıktığı ve suç dosyasının kabarık olduğu ileri sürüldü.

Çilimli’de kan donduran olay! Kent merkezinde yaşayan Akcan ailesinin evinden silah sesleri yükseldi. Baba, annesiyle kavga eden ve madde bağımlısı olduğu ileri sürülen oğlunu silahla vurarak öldürdü.

İddiaya göre olay şöyle gelişti:“Bir süre önce hapisten çıkan Mustafa Akcan henüz bilinmeyen bir sebeple annesiyle tartışmaya başladı. Sözlü atışmanın alevlenmesi üzerine duruma müdahale etmek isteyen baba Ahmet Akcan, oğlunu sakinleşmesi için uyardı. Ancak öfkeli oğul saldırgan tavırlarına devam edince silahına sarılan Mustafa Akcan tetiğe bastı. Babasının silahından çıkan kurşunlarla kanlar içerisinde yere yığılan Ahmet Akcan için sağlık ekiplerinden yardım istendi.”

İhbar üzerine bölgeye sağlık ekibi ve çok sayıda polis sevk edildi. 112 Acil Servis ekipleri gencin hayatını kaybettiğini tespit etti. Oğlunu öldüren Ahmet Akcan gözaltına alındı. Emniyet güçleri bölgeyi güvenlik şeridi ile çevirirken, olay yeri inceleme ekipleri etrafta delil çalışması yaptı. Savcının incelemesi sonrası Ahmet Akcan’ın cansız bedeni otopsi için adli tıp kurumuna gönderildi.

Çilimli Belediyesi çalışanı olduğu öğrenilen Ahmet Akcan’ın öfke nöbeti geçirdiği ileri sürülen oğlunu uzun süre sakinleşmeye çalıştığı ancak başarılı olamadığı iddia edildi. Babasının silahında çıkan kurşunlarla ölen Mustafa Akcan’ın yakın zamanda hapisten çıktığı ve çeşitli suçlardan kaydı bulunduğu öne sürüldü.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.