DOLAR 32,4876 -0.19%
EURO 34,7565 -0.33%
ALTIN 2.421,29-0,35
BIST 9.673,170,29%
BITCOIN 21679320,69%
Düzce
30°

KAPALI

16:54

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Kaptanın Yeri’nin Açılışında Renkli Görüntüler Yaşandı
5365 okunma

Kaptanın Yeri’nin Açılışında Renkli Görüntüler Yaşandı

ABONE OL
26/07/2021 20:14
Kaptanın Yeri’nin Açılışında Renkli Görüntüler Yaşandı
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca liman içi bölgesinde hizmet veren Kaptan’ın Yeri isimli kafeteryanın açılış töreninde renkli anlar yaşandı.

Belediye başkanı Okan Yanmaz ve eşi Nursen Yanmaz’ın katıldıkları açılış etkinliğine belediye başkan yardımcıları Şenol Yazgan ve Yüksel Yılmaz’ın yanı sıra, önceki dönem belediye başkanlarımızdan Erol Solak ve Cüneyt Yemenici de katıldı.

Siyasi parti ilçe başkanlarının da hazır bulundukları açılış etkinliğine Ak Parti ilçe başkanı Esvet Sarıoğlu, ilçe yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıyla katılırken, İYİ Parti ilçe başkanı Behçet Alkan Lokum ve Vatan Partisi ilçe başkanı Serap Naz Başar da arkadaşlarıyla birlikte Kaptanın Yeri’nin kurdele kesim törenine katıldılar.

Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası Mehmet Nazım Pazvant ve Türk Kızılayı Akçakoca şubesi Başkanı Özkan Öztürk de açılışa katılan STK temsilcileri olarak hazır bulunan isimlerdi.

Kaptan lakaplı Muhammet Tekeoğlu’nun sahibi olduğu Kaptanın Yeri isimli kafeteryanın kurdele kesim töreni öncesinde, belediye başkanı Okan Yanmaz kısa bir konuşma yaparak işletmecilere hayırlı kazançlar diledi.

Daha sonra kurdele kesimine geçildi. Birlikte kesilen kurdele sonrasında konuklar mekan önünde bir arada oturarak sohbet ettiler.

İşletme sahipleri tarafından yapılan çeşitli ikramlar eşliğinde eskisi ve yenisiyle kent ve cemiyet yöneticileri uzun süre sohbet ettiler.

Açılış etkinliği, birlikte çekilen hatıra fotoğraflarıyla son buldu.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.