DOLAR 32,5046 0.15%
EURO 34,8805 0.38%
ALTIN 2.480,990,78
BIST 9.530,47-0,18%
BITCOIN 1987736-4,30%
Düzce
22°

AZ BULUTLU

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

  • Akçakoca Gazetesi
  • SİYASET
  • İYİ Parti İlçe Başkanı Lokum: ”10 yıldır çözülmeyen bu sorunun takipçisi olacağız”
342 okunma

İYİ Parti İlçe Başkanı Lokum: ”10 yıldır çözülmeyen bu sorunun takipçisi olacağız”

ABONE OL
19/02/2021 15:55
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca’nın internet sorunu yaşayan köylerinden olan Hasançavuş ve Nazımbey köylerinde yaşayan vatandaşların ve özellikle internet üzerinden eğitim alan öğrencilerin mağduriyetleri devam ederken, yıllardır yaşanan bu sorun karşısında suskunluğunu bozan siyasetçi İYİ Parti ilçe başkanı Avukat Behçet Alkan Lokum oldu.

Yıllardır çeşitli vesilelerle internetsiz kalan bu köylerimizden Hasançavuş’ta, son olarak Haziran ayında, İl Özel İdaresine ait ağır tonajlı kamyonların Türk Telekom fiber optik kablo hattını parçalamasıyla birlikte köy kalıcı olarak internetsizliğe mahkum kalmıştı.

Bu duruma tepkisini gösteren Başkan Lokum,yetkililerin bu soruna derhal bir çözüm üretmeleri gerektiğini söyledi.

İşte İYİ Parti ilçe başkanı Lokum’un o açıklaması:

”İlçemizin köylerinden Hasançavuş ve Nazımbey köylerinde telefon ve internet hatlarının olmadığı, olanların da yıkıldığı, dolayısıyla vatandaşların ve özellikle öğrencilerin internet erişimi konusunda zorluklar yaşadığı yönünde yoğun şikayetler almaktayız.

Günümüzde ilçemizin köylerinde böyle sorunlar olması kabul edilemez. Teknolojinin nimetlerinden her vatandaşımızın eşit yararlanması devletin görevidir. Yetkililerin bu konuya el atarak bu sorunu ivedi bir şekilde çözmeleri gerekmektedir. 10 yıldır çözülemeyen bu sorunun takipçisi olacağız.”

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.