DOLAR 32,5090 -0.1%
EURO 34,9712 0.37%
ALTIN 2.430,140,30
BIST 9.803,110,83%
BITCOIN 2075541-3,77%
Düzce
29°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

601 okunma

İLLA ET diyenler… Akçakoca’da Kralı Açıldı!

ABONE OL
04/08/2018 02:10
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca yemek sektöründe ihtiyaç duyulan bir eksiklik, yılların deneyimli markası Hamsi Restaurant tarafından giderilmiş oldu. Yemek tercihlerini et ve kebap çeşitlerinden yana kullanmak isteyenler için İLLA ET lokantası hizmete girdi.

Liman içi bölgesindeki yerinden taşınarak Hacıyusuflar Mahallesindeki yeni yerinde hizmet vermeye devam eden Hamsi Restaurant, farklı balık türleri ve akpendik.com salata çeşitleri ile verdiği hizmete Güneydoğu mutfağını da ilave etti.

Tesislerinin bir bölümünü et ve kebap çeşitlerine ayıran işletmeci Ali Çubukçu, Gaziantep’ten getirttiği bir grup kebap ustası ile etten vazgeçemeyen damak düşkünlerine yeni bölümde hizmet vermeye başladı.

Menüsünde et, tavuk ve kıyma türevleriyle yapılabilecek tüm kebap ve ızgara alternatiflerine yer veren İLLA ET lokantası, hizmete girdiği ilk günden itibaren yüzde yüz bir dolulukla çalışıyor.

Akçakoca’nın deniz manzarası en güzel işletmelerinden biri olan İLLA ET lokantasında, geniş otopark ve çocuk oyun parkları, aralarına gerilmiş hamaklarında istirahat edilebilen yüksek çınar ağaçları, Akçakoca’nın meşhur fındık helvası eşliğinde ikram edilen çay bahçeleri, daha neler neler…  Tüm bunlar nedeniyle İLLA ET lokantası, kaliteli ve güleryüzlü hizmetten yararlanmak isteyen yerli turistlerin yanı sıra, Arap ve Avrupalı turistlerin de uğrak adresi oluyor.

Hamsi Restaurant ve İLLA Et lokantasının işletmecisi olan Ali Çubukçu, gazetemize verdiği demeçte 10 Haziran 2017’de taşındıkları yeni yerlerinde kapasiteyi büyüttüklerini, 2,5 dönüm olan arazinin atıl bölümlerini de değerlendirdiklerini, balık restoranının Kış bölümünü açıp butik oteli iyileştirdiklerini söyledi.

Bölgenin ihtiyacı olan et lokantasını da açtıklarını belirten Çubukçu, bu alanda tecrübeli Gaziantepli bir ekibi de ilçeye getirdiklerini ifade ederek 3 gündür hizmet vermeye başladıklarını söyledi.

İLLA ET ismini de koyma nedeni olarak da bir açıklama yapan Çubukçu, yaşadıkları mahallenin İLLA mahallesi olduğunu, bu ismin kökenini araştırdığında tarihi bir hikayeye dayanmış olduğunu öğrendiğini belirterek, hem mahallenin ismini taşıması hem de et yemekte ısrarlı olanları simgelediği için iki anlamı kendinde taşıyan İLLA’da karar kıldıklarını söyledi.

Çubukçu, tesislerinin açılışını hem kendi doğum gününe denk gelmesi, hem Pazar tatiline denk gelmesi, hem de balığın bereketli ve çeşitlerinin fazla olduğu döneme denk gelmesi nedeniyle 24 Eylül’de yapacaklarını söyledi.

İLLA ET lokantasını da Hamsi Balık Restaurant gibi bir Türkiye markası haline getireceklerini söyleyen Çubukçu, bununla ilgili marka tescillerini yerine getirdiklerini ve şubeleşme hedeflerinin de olduğunu sözlerine ekledi.

Ali Çubukçu, işletmelerinde 38 personel çalışmasına rağmen, tesislerinde personel eksiklerinin olduğuna işaret ederken, önümüzdeki sezonla birlikte çalışan sayısını 45’e çıkaracaklarını ve daha kaliteli hizmet vermek için Üniversite ile işbirliği halinde çalışacaklarını ifade etti.

 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.