DOLAR 32,6037 0.38%
EURO 34,7863 0.03%
ALTIN 2.496,190,49
BIST 9.524,59-0,06%
BITCOIN 20175060,70%
Düzce
14°

HAFİF YAĞMUR

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

İlçe Başkanı Sarıoğlu, Yapımını Başlattığı Çalışmaları Yerinde İnceledi
4203 okunma

İlçe Başkanı Sarıoğlu, Yapımını Başlattığı Çalışmaları Yerinde İnceledi

ABONE OL
07/11/2022 12:33
İlçe Başkanı Sarıoğlu, Yapımını Başlattığı Çalışmaları Yerinde İnceledi
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak Parti ilçe başkanı Esvet Sarıoğlu, ilçe halkının talep ve beklentilerini yakından takip etmesinin yanı sıra, Akçakoca’ya getirilecek hizmetlerin ‘bir an önce’ yerine gelmesi için verdiği mücadele ile göz dolduruyor. Alışıldık ilçe başkanlarının aksine, Akçakoca’ya yapılmasına öncülük ettiği projelerin yapım aşamasında çalışmaların başında bizzat duran ve hızlıca bitirilmesini sağlayan Sarıoğlu, konulara ilgili- ilgisiz herkesin laf sarf ettiği günlerde, bilfiil sahada olmasıyla ve çalışmaları bir bir hayata geçirmesiyle bilindik siyasetçilerden bir kaç adım öne çıkıyor.

Son olarak Aktaş Şelalesine giden yolun yapımı ve akabinde Melenağzı köyündeki liman ağzı çalışmalarını başlatan Sarıoğlu, bu çalışmaları, İl Genel Meclis üyesi başkan ve üyeleri ile Ak Parti ilçe yönetiminden çok sayıda arkadaşıyla yerinde inceliyor.

İktidara yakın olsun ya da muhalif olsun, Akçakoca’da alt yapı ya da başka konularda talepler aralıklarla dile getirilirken, Ak Parti İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu, bırakın bu talepleri görmezden gelmeyi ya da savsaklamayı, bizzat bunları -nereden geldiğine bakmaksızın- not ederek yerine gelmesi için acil eylem planına dahil ediyor.

Ak Parti İl Başkanı Mustafa Keskin ve Ak Parti’nin Düzce milletvekilleriyle kurduğu yakın ilişki üzerinden bu sorunları görünür kılan Sarıoğlu, özellikle Ayşe Keşir’in de destekleriyle Ankara bürokrasisini harekete geçirerek Akçakoca’ya yapılacak yatırımların projelendirilmesini sağlıyor.

Klasik siyaset tarzında bilinen bir şey vardı: İlçe halkı çeşitli sorunları dile getirir, iktidara mensup ilçe başkanlığı da bu sorunu ilgili birimlere aktardığını söylerdi. O sorunun çözümü ya da bir projenin ilçeye gelmesi, bürokrasinin kendi hızı içerisinde ya bir gün bir şekilde yapılırdı ya da ileri zamanlara bırakılır giderdi. Bu durumu bilen tecrübeli ilçe başkanı Esvet Sarıoğlu ise, meseleyi ‘yukarılara’ ileterek sorundan kaçmak yerine, bizzat takipçisi olmak ve adeta söküp almak için verdiği mücadeleyle bildiğimiz siyasetçi profilinin dışına çıkmayı tercih etti.

Sarıoğlu, kendisine doğrudan iletilen ya da sosyal medya paylaşımları üzerinden yakaladığı sorunları, öncelikle ilgililerin önüne koymasıyla, ardından Ankara yolunu adeta evinin yolu yaparak bürokrasiye kabul ettirmesiyle alışık olunan siyasetçi profili ezberlerini bozmakla kalmadı; yapı işinde tecrübeli bir mühendis olması özelliğiyle, ilçeye kazandırdığı projeleri denetleyip hızlıca tamamlanması için başında asker gibi beklemesiyle, kendisine yönelik samimiyet testlerini de başarılarla geçti.

Başka partilerin yöneticileri ya da bu ilçenin herhangi bir yurttaşı yeterki ilçeye yönelik bir sorundan söz etmesin. Başkan Sarıoğlu’nun o soruna balıklama atlaması, takip edip ilçeye bir proje olarak kazandırması uzun zaman almıyor. Anlaşılan başkalarının muhalefet olsun diye yazışıp konuşmaları Sarıoğlu’nu rahatsız etmiyor; bilakis onun omuzlarına yüklenmiş sorumlulukları artırıyor.

O halde herkesin konuşup yazmasında oldukça fayda var. Çünkü Sarıoğlu bu konuşulanları bir işekilde hizmete çeviriyor. Bundan da Akçakoca kazançlı çıkıyor.

İşte Sarıoğlu’nun başlattığı son projeler ve kendisinin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalar:

 

  • Aktaş şelalesi beton yol yapım çalışmasını İl genel meclisi başkanı, il genel meclisi üyelerimiz ve Aktaş köyü muhtarımız özel idare müdürümüz ile yerinde inceledik. Emeği geçen Başta cumhurbaşkanımız Sn.Recep Tayyip Erdoğan’a, İl Başkanım , vekillerimiz ve sayın valimize ilçe halkı adına teşekkür ediyorum. # devletimiz varolsun.

  • İlçemiz Melenağzı köyü Balıkçılarının barınağının, denize açılan kısmında poyraz rüzgarları sonucu meydana gelen kum yoğunluğunu önleyip Balıkçılarımızın denize açılıp dönüşünde sıkıntı yaşamaması İçin, teşkilat olarak yaptığımız girişimler sonucu DSİ tarafından yollanan sallama kepçe ile temizleme işlemeni yerinde ,eski ilçe başkanımız Recep Ali Topaloğlu ve teşkilat üyelerimizle inceledik. Emeği geçen milletvekillerimize, İl başkanımıza ve DSİ yetkililerine ilçe ve Melenağzı köyü sakinleri adına teşekkür ediyorum. #devletimiz var olsun.
    .


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.