DOLAR 32,4540 -0.11%
EURO 34,7976 -0.53%
ALTIN 2.501,920,26
BIST 9.942,642,32%
BITCOIN 20697180,92%
Düzce
17°

HAFİF YAĞMUR

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

ELEKTRİK KESİNTİSİ SORUNUNA BAŞKANLARDAN MÜDAHALE
1634 okunma

ELEKTRİK KESİNTİSİ SORUNUNA BAŞKANLARDAN MÜDAHALE

ABONE OL
04/11/2022 16:09
ELEKTRİK KESİNTİSİ SORUNUNA BAŞKANLARDAN MÜDAHALE
1

BEĞENDİM

ABONE OL

SEDAŞ’ın altyapı çalışmaları sebebiyle son 20 gündür yaptığı ve çalışma saatlerinin bir hayli uzun olduğu çalışmalar Akçakoca halkının tepkisini çekmişti. Konuyla alakalı Akçakocalı siyasilere gözler çevrilmişken, taraflardan farklı açıklamalar gelmişti.

SEDAŞ’ın Pazar günü sürecek 8 saatlik elektrik kesintisi Akçakoca halkının ve esnafının tepkisini çekmişti. Akçakocalılar her konuda tartışıyorsunuz Akçakoca’yı ilgilendiren konularda bizler için birlik olun çağrısında bulunmuştu.

Elektrik kesintileriyle alakalı siyasiler kendi sosyal medya hesaplarından birtakım açıklamalarda bulundu. CHP Akçakoca İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz yapılan eleştirileri saçma bulurken, Sarıoğlu yarını işaret etmişti.

Ak Parti İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu’nun basına servis ettiği haberde; 8 saatlik kesintinin 09:00-13:00 saatleri arasına çekildiğini ve bu görüşmeyi MHP Akçakoca İlçe Başkanı ile beraber yaptıklarını dile getirdi.

İşte Ak Parti İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu’nun açıklaması:

Esvet Sarıoğlu: ‘’ Değerli basın mensubu arkadaşlar;
İlçemizde SEDAŞ tarafından şehir şebekesinin yenilenmesi ve ana kabloların yeraltına alınması gerektiren çalışmanın yapılabilmesi için ilan edilen pazar günü 9.00-17.00 arasındaki enerji kesimi, SEDAŞ yetkilileri ve müteahhit firma ile MHP ilçe başkanı İsmail Pazvant ile yaptığımız ikili görüşmeler sonucu pazar günü saat 9.00-13.00 arası olacak güncellenmiştir. İlçe kamuoyunun bilgisine sunulur…
Yapılacak olan çalışmalar Akçakoca ilçesinin 50 yıllık sıkıntısını giderecektir. İlçe halkımızdan birkaç sefer daha yapılmak zorunda kalınacak olan bu tarz kesintiler için özür dileriz.’’ İfadelerini kullandı.

Her ne kadar kesintiler devam edecek de olsa; alternatif saatler Akçakocalı vatandaşların ve Akçakoca esnafı tarafından beğeniyle karşılandı. Sarıoğlu ve Pazvant’ın müdahalesi taktirle karşılandı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.