DOLAR 32,4862 -0.02%
EURO 34,7642 -0.65%
ALTIN 2.439,240,14
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2065512-0,61%
Düzce
17°

KAPALI

20:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

İLÇE BAŞKANI LOKUM: DALGAKIRANLARA KARŞI İMZA KAMPANYASI BAŞLATTI
3121 okunma

İLÇE BAŞKANI LOKUM: DALGAKIRANLARA KARŞI İMZA KAMPANYASI BAŞLATTI

ABONE OL
14/01/2022 18:48
İLÇE BAŞKANI LOKUM: DALGAKIRANLARA KARŞI İMZA KAMPANYASI BAŞLATTI
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca sahillerine yapılması planlanan ve ihale edilen dalgakıranların Akçakoca için bir facia olacağını belirten ve bu oluşuma karşı çıkan İYİ Parti Akçakoca İlçe Başkanı Behçet Alkan Lokum, imza kampanyası başlattı.

İzlediği panel sonrasında yapılması planlanan dalgakıranların her açıdan Akçakoca için yararsız olduğu görüşünün ortaya konduğuna dikkat çeken Lokum, imza kampanyası çağrısında şu ifadelere yer verdi:

“Akçakoca’ya yapılacak olan dalgakıranlarla ilgili Akçakoca Kent Konseyi’nin düzenlemiş olduğu Yıldız Teknik Üniversitesi’nden gelen Prof.Dr. Yalçın Yüksel’in konuşmacı olarak katılımıyla gerçekleşen konferansa katılım sağladık. Konferansa katılan hocamızın detaylı bir anlatımı sonucu yapılacak olan dalgakıranların Akçakoca’mız için bir facia olacağını görmüş olduk. Detaylarla sizleri boğmak istemiyorum ancak sonuçlarını bırakın, yapım aşamasında bile memlekette turizm anlamında bir facia ile sonuçlanacağı ortadadır. Balıkçılık, turizm ve her türlü ekonomik faliyet anlamında faciaya neden olacak bu dalgakıranların yapılmasının engellenmesi için imza kampanyası başlatıyorum. Tüm siyasi partileri, sivil toplum kuruluşlarını ve tüm halkımızı Akçakoca’mıza sahip çıkmaya davet ediyorum.”


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.