Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde 22 yaşındaki kızına 8 yıldır cinsel istismarda bulunduğu ortaya çıkan baba tutuklandı. İğrenç olayı, genç kızın aldığı ses kaydı ile birlikte şikayetçi olması ortaya çıkardı.
Zanguldak’ta iğrenç bir olay yaşandı. 8 yıl boyunca babasının cinsel istismarına uğrayan kız, bu kez susmadı.
Şikayet ettiği babası ise tutuklanarak hapsi boyladı. Olay, Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde meydana geldi.
İddiaya göre, Çaycuma ilçesinde görevli polis memuru M.Ş. 22 yaşındaki kızına 8 yıl boyunca cinsel istismarda bulundu.
Babasının istismarına daha fazla dayanamayan kız ise babasından şikayetçi oldu. Kanıt olarak ise, babasının kendisine cinsel istismarda bulunurken aldığı ses kaydını sundu.
Şikayetin ardından baba M.Ş. hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.
Soruşturma kapsamında görevinden açığa alınan M.Ş. ardından gözaltına alındı. Şüpheli baba emniyetteki ifadesinin ardından “cinsel istismar” suçundan çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
1
MEVSİMLİK TARIM İŞÇİLERİNE TEHDİT… TUTUKLANDI!
41415 kez okundu
2
İhaleyi Kazanan İşadamı Tehdit Edildiğini Açıklıyor, Yetkililer Suskun!
24882 kez okundu
3
Akçakocalı Önsel Aydın Bursa’da Trafik Kazası Geçirdi…Tedavi Altına Alınan Gencin Hayati Tehlikesi Sürüyor
18814 kez okundu
4
GENÇ DOKTOR EVİNDE ÖLÜ BULUNDU…
16229 kez okundu
5
Meteoroloji’den ‘Kuvvetli Yağış’ uyarısı!..
15434 kez okundu