DOLAR 32,5140 -0.09%
EURO 35,0488 0.43%
ALTIN 2.434,160,47
BIST 9.716,77-0,05%
BITCOIN 21069381,06%
Düzce
20°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

İbrahim Bilgin üniversite öğrencileriyle bir araya geldi…
1549 okunma

İbrahim Bilgin üniversite öğrencileriyle bir araya geldi…

ABONE OL
17/11/2022 10:18
İbrahim Bilgin üniversite öğrencileriyle bir araya geldi…
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakocabey Siyasal Bilgiler Fakültesi ve Akçakoca MYO Öğrencileri tarafından düzenlenen sohbet toplantısı Kafe Altyazı’da yapıldı. Tecrübeli siyasetci, araştırmacı yazar, çeşitli gazetelerde köşe yazılarına sahip S.M.M.M. İbrahim Bilgin gençlere tecrübelerini aktardı.

Bilgin, gençlere hangi siyasi parti olursa olsun mutlaka siyasette yer almalarını, söylenecek sözlerinin olmasını tavsiye etti. Siyasette sistemden daha ziyade insanın önemli olduğunu, en doğru sistemde bile, ‘yanlış insana görev verirseniz doğru sonuçlar çıkmaz’ diyen Bilgin, yerli ve milli olmanın herşeyden önce geldiğini söyledi. Daha sonra gençlerin siyasetle ilgili tüm sorularını, partiler üstü bir üslup ile cevapladı.

Programı koordine eden öğrenci temsilcisi Semih Genç; “Kitlelerin akın akın kutuplaştığı bu dönemde din, dil, ırk, renk, meşrep fark etmeksizin x, y, z kuşağı olarak ayırmadan, gençler olarak İbrahim Bilgin hocamız gibi ayrıştırıcı değil birleştirici isimlere ihtiyacımız var. Bu akşam ayrışmayı değil bütünleşmeyi vurguladık. Kuşak ayırmaksızın bizlerin sadece genç olduğumuzun altını çizdik. Üniversite öğrenimimiz boyunca bu tür etkinliklerle altını çizmeye de devam edeceğiz. Tek gayemiz öğrenci kardeşlerimizin geleceğinde bir virgül olmaktır” dedi.

Bilgin, yaklaşık iki buçuk saat süren sohbetin sonunda “Oy’un Büyük” kitabını imzalayarak, katılımcıların her birine takdim etti.

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.