DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2080433-1,22%
Düzce
16°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

HAYIRSEVER AKÇAKOCALI BURHAN ÖZDEMİR CAMİNİN MİNARESİNİ YAPTIRIYOR
5458 okunma

HAYIRSEVER AKÇAKOCALI BURHAN ÖZDEMİR CAMİNİN MİNARESİNİ YAPTIRIYOR

ABONE OL
17/03/2023 11:34
HAYIRSEVER AKÇAKOCALI BURHAN ÖZDEMİR CAMİNİN MİNARESİNİ YAPTIRIYOR
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca’ya yaptığı bağışlar ve hayırlarla ilçe halkının gönlünde taht kuran genç ve başarılı iş insanı Burhan Özdemir, Yeşilköy halkının talebini geri çevirmeyerek minare yapma işini üstlendi.

Yeşilköy’e yapılan yeni caminin minaresini yapmakta zorlanan muhtarlık ve köy sakinlerinin taleplerini derhal yerine getiren Özdemir, minare yapımının hemen başlatılması için firması bünyesindeki mimar ve mühendislere talimat verdi.

Yeşilköy camiinin minaresinin çalışmasına şu günlerde start verileceği ve en kısa süre içinde bitirileceği bilgisine ulaşıldı.

Türkiye’nin hızla yükselen mimarlık ve inşaat firmalarından biri olan Optimal şirketinin yönetim kurulu başkanı olan Akçakocalı Burhan Özdemir, yaptığı yatırımlarla sektörün yurt içi ve yurt dışındaki parlayan yıldızı olurken, memleketi olan Akçakoca’ya el atıyor olmasıyla da her yeni gün takdir kazanan biri.

İlçenin eğitim ve sağlık alanında ihtiyaç duyduğu çok sayıda projeyi kendi bütçesinden karşılayarak bağışlayan Burhan Özdemir, camiler, gasilhane, mescitler ve bunların tefrişatıyla ilgili talepleri de geri çevirmeden yerine getirmesiyle ilçemiz halkının hayır dualarını kazanıyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.