DOLAR 32,3299 0.23%
EURO 35,1631 0.08%
ALTIN 2.296,290,84
BIST 9.056,412,84%
BITCOIN 22876000,46%
Düzce
26°

KAPALI

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

AKÇAKOCALI TURİZMCİ ÖMER ÖZCAN DÜZCE TSO’DA TURİZM KOORDİNATÖRÜ OLDU
3188 okunma

AKÇAKOCALI TURİZMCİ ÖMER ÖZCAN DÜZCE TSO’DA TURİZM KOORDİNATÖRÜ OLDU

ABONE OL
15/03/2023 13:17
AKÇAKOCALI TURİZMCİ ÖMER ÖZCAN DÜZCE TSO’DA TURİZM KOORDİNATÖRÜ OLDU
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakocalı genç turizmci Ömer Özcan’a yeni görev. Sektörün tecrübeli ismi, Düzce Ticaret ve Sanayi Odasında Turizm Ar-Ge birimine koordinatör olarak göreve başladı.  

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Turizm Ar-Ge Birimi Nedir?

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Turizm Araştırma ve Geliştirme Birimi, ekonomik kalkınmanın öncü sektörlerinden biri olan turizmde; ulusal ve uluslararası alanlarda sektörde var olan mevcut yapının geliştirilmesi, ülke gerçeklerine uygun ve sürdürülebilir temellere dayandırılması, turizm alanında hayata geçirilmesi planlanan yatırımların yatırımcılar açısından cazip olacak şekilde planlanması ve şekillenmesinde atılacak adımlarda Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nın destekleriyle atılmasını sağlamak üzere Düzce Ticaret ve Sanayi Odası çatısı altında kurulan bir birimdir.

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Turizm araştırma ve Geliştirme Birimi ne yapacak?

Mevcut turizm alanlarında faaliyet gösteren üyelerinin ve yatırım yapmayı planlayan potansiyel üyelerin markalaşma, sektör içi eğitimler, destek ve hibe projeler bilgilendirmeleri, fuar organizasyonları gibi çalışmalarda üyelerini yönlendirme, bilgilendirme, destekleme konularında faaliyetlerini sürdürecek.

Turizm Araştırma ve Geliştirme Birimi, aynı zamanda Düzce ilinde turizm alanında yatırım yapacak olan iş insanlarına rehberlik ederek, iletişim, araştırma bağlantı kurma konularda tamamlayıcı, destekleyici rol alacak.

Uzun süredir turizm sektöründe etkin olarak yer alan Akçakocalı turizmci Ömer Özcan’ın tüm bu deneyimleriyle Düzce turizminin gelişmesine ciddi katkılar vereceğine kesin gözüyle bakılıyor. .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.