Geçtiğimiz günlerde Ayazlı mahallesi Sapak mevkiinde evleri yanan Terzioğlu ailesine Akçakoca Belediyesi Umut Işığı Yardımlaşma ve Dayanışma Birimi yardım eli uzattı.

Yangında evleri kullanılamaz hale gelen Terzioğlu ailesine bir nebze de olsa umut olmak için, Umut Işığı birimi harekete geçti.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla ihtiyaç sahibi olan ailelere vakit kaybetmeden yardımda bulunduklarını belirten Umut Işığı Birimi gönüllü koordinatörü Nursen Yanmaz, Terzioğlu ailesini ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Böyle olayların yaşanmaması bizim en büyük dileğimiz ancak her an herkesin başına gelebiliyor. Burada önemli olan can kaybının yaşanmaması, onun dışında her şey yerine konabilir, bütün yaralar sarılır” sözlerine yer verdi.
3
HAVLUNU AL, GEL!.. BAYRAMDA AKÇAKOCA SAHİLLERİ HALKIN HİZMETİNDE
17642 kez okundu
4
ABİTAŞ’TA GÖREV DEĞİŞİMİ… DEVİR TESLİM YAPILDI
15430 kez okundu
5
ABİTAŞ, ENKAZ OLMAKTAN ÇIKARTILIP RANTABL HALE GETİRİLECEK
14698 kez okundu