DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 2076290-2,12%
Düzce
15°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

16:54

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

510 okunma

EN RENKLİ KORTEJ YÜRÜYÜŞÜ

ABONE OL
05/05/2018 20:40
0

BEĞENDİM

ABONE OL

https://youtu.be/hLYaKQ-qKDg

Bu yıl 4.’sü düzenlenen Düzce Otları Tyche Bereket Festivali kapsamında Düzce Belediyesi önünden Anıt Park Meydanı’na kadar kortej yürüyüşü yapıldı.

Renkli anların yaşandığı yürüyüşe yoğun katılım sağlandı.

0 Düzce Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi öncülüğünde Düzce Valiliği, Düzce Belediyesi ve Düzce Üniversitesi işbirliği ile bu yıl 4.’sü yapılan ‘Düzce Otları Tyche Bereket Festivali’nin ikinci günü doludizgin devam ediyor.

Festival programı kapsamında Düzce Belediye Meydanı’ndan Anıtpark Meydanı’na kadar yürüyüş düzenlendi. Kadın erkek her yaş ve yöreden vatandaşın katıldığı yürüyüş Düzce Belediye Bandosu ve halk oyunları ekibi eşliğinde yapıldı.

Kortej yürüyüşü ulusal ve yerel basın yakından takip etti. Yürüyüş esnasında renkli görüntüler yaşandı. Düzce belediyesi bandosunun çaldığı oyun havalarına katılımcılar danslar ve alkışlarla eşlik etti.

Yürüyüşe protokol üyeleri de ilgi gösterdi. Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay ile eşi Nursel Ay, Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Elif Sezer Cebar, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, İl Kültür Turizm Müdürü Özcan Budak, CHP İl Başkanı Vildan Cemşit, TSO Başkanı Tuncay Şahin, CHP Milletvekili aday adayları olan Zafer Teber ile İlknur Başak Tütüncü yürüyüşe katılan isimler arasında yerini aldı.

Anıtpark Meydanında sona eren yürüyüş sonrası Düzce Belediyesi Halk Dansları Topluluğu gösteri sergiledi.

“Büyük ilgi ve katılım var”

Yürüyüşün ardından festivale ilişkin bir değerlendirmede bulunan Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, “Düzce Belediyesi olarak meydanda çok sayıda stant kurduk. Gerçekten düzenlenen festivale ilgi çok büyük. Yürüyüşe bile çok sayıda vatandaşımız ilgi gösterdi. Yaklaşık bir ton civarında kaldirik ayrıca ısırgan otu, dereotu gibi otların sergisini ve tanıtımını yapıyoruz” diye konuştu. 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.