DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BIST 10.643,583,14%
BITCOIN 21550830,42%
Düzce
18°

PARÇALI AZ BULUTLU

20:22

AKŞAM'A KALAN SÜRE

246 okunma

Dergah Akça Oluşturacağı Yeni Yönetimle İlgili Açıklamada Bulundu

ABONE OL
09/10/2017 13:37
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Akçakoca İlçe Başkanı Dergah Akça, 14 Ekim’de yapılacak olan kongre öncesinde yaptığı açıklamada, vatandaşların önüne en uyumlu görevlilerden oluşan bir yönetim kurulu oluşturmaya çalışacaklarını söyledi.

Akça, ”siyasette aktif görev almamış fakat kendini bu davanın bir neferi olarak tanımlayan ve kamuoyunda bu yönüyle bilinen kişilere de listede yer verilecek” şeklinde konuştu.

Çalışmalara halen devam ettirdiğini söyleyen Akça,”İlçe Yönetimi zamana yayılıp, istişare ile gerçekleşmesi gereken bir süreç olduğunu daha önceleri söylemiştim. Biz bu süreci son noktaya kadar en ince ayrıntısına kadar değerlendirmeye çalışıyoruz. Şu anda listeler tam net dersek yalan olur. Az bir süreç kaldı” dedi.

“Vatandaşların önüne, seçmenin önüne, AK Partililerin önüne mümkün olan en uyumlu, en güzel listeyi oluşturmak için hala çalışmalar devam ediyor” diyen Akça, şunları kaydetti:
“Daha öncede söyledim. Aktif görev almamış, parti tarafından bilinen, bu davanın neferi olarak addedilen kişilerden oluşturmaya çalışıyoruz. Bazılarıyla görüşmelerimizi başlattık. Onlara her zaman Yönetim Kurulu içinde de istişarelerin olacağı, eleştirilerinde ön planda olacağı, bu eleştirilerle ilçemizde doğru siyasetin yönetecek bir mekanizmayı oluşturmaya çalıştığımı ifade ettim ve böyle kişilerden oluşacak bir yönetim olacak”

Akça, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlığı için, İlçe yönetimi oluşturmak için çalıştıklarını, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlığı için basında çıkan bazı isimler olduğunu, ancak şu anda ilçe yönetimi oluşturmak için çalışmalarının devam ettiğini ifade etti.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ