DOLAR 32,3831 0.19%
EURO 35,0710 -0.09%
ALTIN 2.325,250,26
BIST 9.138,220,64%
BITCOIN 2268902-1,63%
Düzce
19°

PARÇALI AZ BULUTLU

19:29

AKŞAM'A KALAN SÜRE

DEPREMDE HASAR GÖREN SAĞLIK OCAĞI BİR KAÇ GÜN İÇİNDE YENİDEN HİZMET VERECEK
1577 okunma

DEPREMDE HASAR GÖREN SAĞLIK OCAĞI BİR KAÇ GÜN İÇİNDE YENİDEN HİZMET VERECEK

ABONE OL
28/11/2022 15:49
DEPREMDE HASAR GÖREN SAĞLIK OCAĞI BİR KAÇ GÜN İÇİNDE YENİDEN HİZMET VERECEK
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz hafta içi meydana gelen 6.1 şiddetindeki depremde zarar gören 1 no’lu Sağlık Ocağı hizmete kapatılmış fakat açılış tarihi ile ilgili bir bilgi verilmemişti. Burada sağlık hizmetinden yaralanan vatandaşlar geçici bir süre için İlçe Sağlık Müdürlüğü ek binasına yönlendirilmişti.

Ak Parti İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu, tadilat sürecinin uzamasından duyulan endişeyi gidermek için düğmeye bastı. Sağlık ocağının tadilat işi için ilgili kesimleri harekete geçiren Sarıoğlu, bugün itibariyle inşaat ekibinin çalışma yapmasına aracılık etti.

Ak Parti Akçakoca İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu kendi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile mağduriyetin en kısa sürece giderileceğini belirtirken, bugün itibariyle tadilat çalışmalarının başladığını, hızlı bir çalışma ile binanın bir kaç gün içinde yenşden sağlık hizmeti verecek noktaya getirileceğini söyledi.

Deprem sebebiyle asma tavan karolarında hasarlar meydana gelen 1 No’lu Sağlık Ocağının tadilatının başlaması ve en kısa sürede yeniden hizmete açılması için İl Sağlık Müdürlüğü ile ortak çalışmada bulunduklarını söyleyen Sarıoğlu, onarım işleminin tahmin edilenden çok daha kısa sürede bitirileceğini belirtti.

Ak Parti Akçakoca İlçe Başkanı Sarıoğlu’nun açıklaması:

”Değerli Akçakocalı vatandaşlar ve sevgili basın mensupları, sağlık ocağı ile ilgili son durumun özeti şu şekildedir. Deprem de asma tavan karolarında hasarlar oluşan ve hizmete kapatılan Akçakoca 1 nolu sağlık ocağı İl sağlık müdürlüğü ile yapmış olduğumuz girişimleri sonucu onarım ve tadilat kapsamına alındı.

Söz konusu sağlık ocağımız Pazartesi günü itibari ile hızlı bir şekilde onarılarak halkımıza hizmet etmeye devam edecektir. Devletimiz her zaman vatandaşının yanındadır. ” ifadelerini kullandı.

1 Nolu Sağlık Ocağı, deprem sonrası fotoğrafları:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.