Akçakoca ve Düzce’de yaptığı hayır işleriyle göüllerde taht kuran isim Şafak Engin, topluma daha fazla hizmet edebilmek için milletvekili adayı oldu.

Basın mensuplarıyla yaptığı toplantıda bağımsız milletvekili adaylığını açıklayan Şafak Engin, milletvekili seçilmesi halinde 3 önemli konuda çalışmalar yapacağını söyledi.
Eğitim, sağlık ve sosyal yardımlar konusunda sorunların olduğunu belirten Engin, liyakatsiz eğitimcilerden kaynaklı sorunlar, hastanelerde yaşanan başta randevu sorunu olmak üzere diğer sorunlar ve ihtiyaç sahibi vatandaşların yaşadıkları pek çok soruna karşı daha iyi hizmet verebilmek ve onların parlamentodaki sesi olabilmek için aday olduğunu ifade etti.
Bir siyasetçi olarak sosyete masalarında fotoğraf vermek yerine, vatandaşla her an iç içe olacağını kaydeden Engin, ayrıca siyasi parti yöneticilerinin tahakkümünde kalmamak ve vatandaşın sorunlarını en yalın biçimiyle takip edebilmek için bir parti çatısı altında olmayı tercih etmediğini, bağımsız aday olmayı karakterine daha uygun bulduğunu da sözlerine ekledi.
Haberin videosu için aşağıdaki linki tıklayınız…
https://www.facebook.com/sonnersen06
.
1
CHP’Lİ VEKİL TALİH ÖZCAN ALTUNÇAY GÖLETİ İŞİNİN PEŞİNİ BIRAKMIYOR
26748 kez okundu
2
MHP’NİN DÜZCE VE İLÇELERİNDE ADAYLARI BELLİ OLDU
15622 kez okundu
3
CHP’liler Akçakoca sokaklarını turladı… Çocuklara bayrak ve balon dağıttı
9915 kez okundu
4
HACDAN DÖNEN FARUK ÖZLÜ’NÜN İLK DURAĞI AKÇAKOCA OLDU
9778 kez okundu
5
Cüneyt Yemenici Tüm Gelirini Kızılay’a Bağışladı!..
9547 kez okundu