DOLAR 32,6852 0.51%
EURO 35,3109 0.4%
ALTIN 2.511,401,10
BIST 9.524,59-0,06%
BITCOIN 20392511,18%
Düzce
14°

HAFİF YAĞMUR

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

483 okunma

İNCE DÜZCE’DE VAATLERİNİ SIRALADI

ABONE OL
22/05/2018 22:48
0

BEĞENDİM

ABONE OL

https://youtu.be/wgyM_79ltlw

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, seçim çalışmaları kapsamında miting için Düzce’ye geldi.

Zonguldak mitingi dönüşü Akçakoca’yı es geçmeyen İnce, burada vatandaşları selamladıktan sonra rotasını Düzce’ye çevirdi. İnce’nin Düzce mitingi için Anıtpark Meydanı’nda geniş güvenlik önlemleri alındı.

24 Haziran Cumhurbaşkanı ve Genel Seçimler öncesinde Düzce’nin önemli isimleri ağırlamaya devam ediyor.  

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce bugün Anıtpark Meydanı’nda halkla buluşuyor.

Miting hazırlıkları 9 Mayıs’ta başladığı miting zincirine Düzce’yi de ekleyen İnce’nin gelişi öncesi hazırlıklar sabah saatlerinde başladı.

Üzerinde “Türkiye’ye Güvence, Muharrem İnce” yazılı İnce’nin dev posteri, Türk Bayrağı ve Mustafa Kemal Atatürk’ün resmi ile vinç yardımı ile meydana asıldı.

İnce’nin Düzceliler’e hitap edeceği platformun yanına LED ekranlar asıldı. Güvenlik amacıyla alanın etrafı barikatlarla çevrildi.

Düzce Emniyeti tarafından geniş güvenlik önlemleri alınan mitingde çok sayıda polis ekibi görev aldı. Coşkulu karşılama Üst aramasından geçirilerek alana sokulan partililer ve vatandaşlar ellerinde Türk Bayrakları ile miting saatini bekledi.

İnce’nin miting alanına varışı ile meydanda coşku hakim oldu. Vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Adayı İnce’nin Düzce’ye gelişini tezahüratlarla kutladı.

İnce, platforma çıkarak coşkulu kalabalığı selamladı. 3 kez “Düzce tamam mı?” diye sordu Kendisini dinlemeye gelen vatandaşlara “Düzce tamam mı?” diyerek 3 kez soran İnce, ‘Tamam’ cevabı aldı.

Ardından bazı sorular yönelttiği AK Parti hükümetini eleştirdi. 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.