DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22358322,38%
Düzce
21°

HAFİF YAĞMUR

03:58

İMSAK'A KALAN SÜRE

CHP’NİN ADAYI ALBAYRAK ÇINAR CADDESİ ESNAFINA TURİZM HAMLELERİNİ ANLATTI
3622 okunma

CHP’NİN ADAYI ALBAYRAK ÇINAR CADDESİ ESNAFINA TURİZM HAMLELERİNİ ANLATTI

ABONE OL
12/03/2024 12:06
CHP’NİN ADAYI ALBAYRAK ÇINAR CADDESİ ESNAFINA TURİZM HAMLELERİNİ ANLATTI
2

BEĞENDİM

ABONE OL

2009-2014 dönemi Akçakoca belediye başkanı olan ve yeni dönemde yeniden başkanlık koltuğuna en yakın isimlerden olan Fikret Albayrak, yeni dönemde yapacağı turizm hamlelerini Çınar caddesi esnafıyla istişare etti.

Çınar caddesi üzerinde bulunan işyeri sahip ve işletmecilerinin yoğun bir ilgi gösterdiği Fikret Albayrak, geçmiş dönemde, kendi belediyecilikleri zamanında Akçakoca’yı turizmde ayağa kaldıran uygulamaları hayata geçirdiklerini söyledi. Albayrak, Akçakoca’nın kazanımlarının diğer belediye yönetimleri tarafından maalesef kötü kullanıldığını ve zamanla turizmde cidddi kan kayıplarının yaşandığını söyledi.

Akçakoca’da esnafın dükkan açamaz duruma geldiğini üzülerek gördüğünü söyleyen Fikret Albayrak, yaz dönemine sıkışmış esnaf anlayışıyla işletmelerin ayakta duramayacağını, kendileri seçildikleri günden itibaren turizm hamleleri başlatıp eski günlerde olduğu gibi Akçakoca’yı bölgenin cazibe merkezine haline getirerek, esnafın daha çok para kazanmasının önünü açacaklarını sözlerine ekledi.

Çınar caddesi esnafı da yaşanan durgunluk nedeniyle zarar eder hale geldiklerini söyleyerek, her geçen gün kan kaybettiklerini, her gün yeni bir işyerinin kapanma tehdidi altında olduğunu ifade ettiler.

Esnafla yapılan istişarenin verimli geçtiği toplantıda Albayrak, 1 Nisan sonrası için hazırladıkları tuırizm master planını Çınar esnafına anlattı.

Yapılan sunum ve sohbetin ardından toplu hatıra fotoğrafları çekildi.

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.