DOLAR 32,3792 0.18%
EURO 35,0812 -0.02%
ALTIN 2.325,390,27
BIST 9.118,390,42%
BITCOIN 2270636-0,66%
Düzce
23°

AZ BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

CHP’DEN AKÇAKOCA’DA GENEL SEÇİM HAVASINDA AÇILIŞ
3988 okunma

CHP’DEN AKÇAKOCA’DA GENEL SEÇİM HAVASINDA AÇILIŞ

ABONE OL
27/10/2022 10:08
CHP’DEN AKÇAKOCA’DA GENEL SEÇİM HAVASINDA AÇILIŞ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

HABERİN VİDEOSU AŞAĞIDAKİ LİNKTEDİR…

https://www.facebook.com/100071434490702/videos/1250035508890714

Cumhuriyet Halk Partisi Akçakoca İlçe Teşkilatı geçtiğimiz haftalarda duyurduğu yeni parti binasının açılış organizasyonu renkli görüntülere sahne oldu. Miting havasında geçen açılış organizasyonunda CHP Akçakoca teşkilatı kısıtlı imkanlar ile adeta gövde gösterisi yaptı.

CHP Grup Başkan Vekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel ve Akçakoca’nın vekili olarak adlandırılan CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal’ın katıldığı açılış organizasyonunda CHP Akçakoca teşkilatı yaklaşan seçimler öncesinde hazırız mesajı verdi.

CHP’nin iki önemli milletvekilinin ve partinin iki numaralı isminin Akçakoca’ya gelerek parti teşkilatına ve Abanoz’a destekleri alkış alırken, Akçakoca’nın ve bölgenin sorunlarına tane tane ve eksiksiz değinebilmeleri bölgeye oldukça hakim olduklarını gösterdi.

ABANOZ’DAN ‘’MİLLETVEKİLLİĞİ’’ PROVASI

Yeni parti binasının açılış organizasyonunda konuşan Abanoz, Akçakoca İlçe Başkanı gibi değil adeta CHP milletvekili edasıyla konuşmasını sürdürürken, siyasi arenaya adım attığı yerden çok farklı noktalarda olduğu gösterdi. Abanoz; heyecanlı, doğru tonlama ve vurgularla olası bir vekil adaylığında bu yükü kaldırabileceğinin mesajını verdi. CHP Akçakoca İlçe Teşkilatının, yeni parti binasına taşınabilmesinde büyük payı olan Abanoz’un, genel merkezle iyi ilişkileri ve CHP milletvekillerini sık sık Akçakoca’ya getirebilmesi, parti seçmenine güven verdi.

KETMENLİ KAVŞAĞI, ŞEHİRLER ARASI OTOBÜS SORUNU, FINDIK VE FAZLASI…

CHP Akçakoca İlçe Teşkilatı parti binasının açılış organizasyonuna katılan CHP milletvekillerinin Akçakoca için öncelikli sorunları hakkında detaylı bilgi sahibi olmaları Akçakocalı vatandaşlar tarafından taktirle karşılandı.

Özel, Ketmenli Kavşağı’nda yaşanan kazalardan haberdar olduğunu ve daha büyük can ve mal kayıplarının yaşanmaması adına TBMM’de konuyu sürekli güncel tuttuklarını ve takip ettiklerini vurgularken, Düzce’nin diğer ilçeleri dışında sadece Akçakoca’nın şehirlerarası otobüslerinin Düzce’nin içine girememesindeki ayrımcılığı da gündeme getirdi. Özlü’nün Akçakoca’yı ikinci plana attığını ve üvey evlat muamelesi yaptığını anlatan Özel, bu durumdan duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Fındık fiyatları hakkında da açıklama yapan CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, fındığın kilogram maliyetlerinin bu kadar arttığı ve enflasyonun öngörülemez düzeyde yükselmesiyle; fındık üreticisinin, emeğinin karşılığını alamadığını söyledi. Özel, İtalyan firması Ferroli’nin ‘’Nutella’’ yapımı için Türk fındığını adeta yok parasına aldığını belirtirken, fındık fiyatlarının en az 70-75 lira bandında olması gerektiğine vurgu yaptı.

AÇILIŞ ORGANİZASYONUNDAN NOTLAR

Açılış organizasyonu beklenenden çok daha olumlu geçerken, organizasyon saatinin duyurulduğu saatin mesai saatlerine denk gelmesi katılımı biraz düşük tuttu.

Açılış organizasyonu için seçilen alanın tercihi tam isabet oldu. Trafik aksamadı. Kimse şikayet etmedi. Farklı parti ve görüşten insanlar kalabalığa karışmadan da vekilleri dinleyebilme fırsatı buldu.

CHP Akçakoca İlçe Teşkilatı, genel seçimlere hazır olduğunu gösterdi. CHP Yönetim Kurulu Üyeleri ve yöneticileri çalışkan görüntüsüyle dikkat çekti.

Akçakoca halkı misafirlerini olması gerektiği gibi misafirperver karşıladı. Herhangi bir polemik ve tartışma yaşanmadı.

Çevre il ve ilçelerin parti teşkilatlarının organizasyona çerçevesinde alanda ve göreve hazır bulunmaları teşkilatlar arası iletişimin iyi olduğunu açıkça gösterdi.

CHP Grup Başkan vekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel’in, Mahmut Tanal’ı anons ederken ki kaliteli daveti ve güzel sözleri büyük alkış topladı.

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’in, Akçakoca Belediye Başkanı gibi ilgiyle karşılanması, herkes ile kucaklaşması eğlenceli görüntülere sahne oldu.

Organizasyon saatinin aksaması ve konuşmaların uzunluğu, organizasyona olan ilgiyi kademeli olarak düşürdü.

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.