DOLAR 32,5351 0.24%
EURO 34,7722 0.1%
ALTIN 2.492,011,22
BIST 9.524,59-0,06%
BITCOIN 20570234,05%
Düzce
15°

HAFİF YAĞMUR

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

ADD’nin Birlik ve Dayanışma Kahvaltısına Katılım Yüksekti
1588 okunma

ADD’nin Birlik ve Dayanışma Kahvaltısına Katılım Yüksekti

ABONE OL
24/10/2022 10:45
ADD’nin Birlik ve Dayanışma Kahvaltısına Katılım Yüksekti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Atatürkçü Düşünce Derneği Akçakoca Şubesi tarafından birlik ve dayanışma kahvaltısı düzenlendi.

Akçakoca’nın güzide mekanlarından Lal Cafe’de düzenlenen katılımın yoğun olduğu kahvaltıya, ADD Genel Sekreter Yardımcısı Batı Karadeniz Bölge Temsilcisi Yusuf Aslan, Ereğli ADD Şube Başkanı Yeliz yöneticileri, CHP İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz, İYİ Parti İlçe Başkanı Alkan Lokum, İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Murat Biriktir, CHP Kadın Kolları Başkanı Saadet Anakan ve yönetim kurulu üyeleri, 2021 Tüm Emekli Sen temsilcisi Ali Kulak, Yardımseverler Derneği yöneticileri ve ADD üyelerinin yanı sıra, Atatürkçü düşünceye gönül vermiş bir çok kesimden vatandaş iştirak etti.

Akçakoca ADD Şube Başkanı Şükriye Ertuğrul yaptığı hoş geldiniz konuşmasında; En büyük amaçlarının Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucu ve Kurtarıcısı Mustafa Kemal Atatürk ideolojisini benimsetmek, ilke ve devrimlerini yaymak olduğunu vurgulayarak, kahvaltıya gösterdikleri ilgi ve çalışmalara verdikleri destek için teşekkür etti.

Sohbetler eşliğinde süren kahvaltıda ADD Akçakoca şubesi çalışmalarından ileriye dönük projelerinden kısaca bilgiler verildi ve bir hediye çekilişi düzenlendi.

Kahvaltı anı fotoğrafları çekimiyle sona erdi.

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.