DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22358322,38%
Düzce
21°

HAFİF YAĞMUR

03:58

İMSAK'A KALAN SÜRE

CHP’DEN AKÇAKOCA’DA COŞKULU ADAY TANITIMI
1700 okunma

CHP’DEN AKÇAKOCA’DA COŞKULU ADAY TANITIMI

ABONE OL
17/04/2023 11:29
CHP’DEN AKÇAKOCA’DA COŞKULU ADAY TANITIMI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

14 Mayıs 2023 genel seçimlerinde Düzce’de “Tarih Yazacağız “ sloganıyla çalışmalarını sürdüren Millet İttifakı bileşenlerinin milletvekili adayları tanıtım toplantısı Akçakoca’da gerçekleşti.

Millet İttifakı’nın Düzce milletvekili adaylarının Akçakoca’da yapılan tanıtım toplantısına ilgi büyük oldu. Akçakoca Oteli’nde yapılan tanıtım programına İttifak ortağı çok sayıda partili katıldı. Milletvekili adaylarının konuşmaları partililerin ve konukların alkışlarıyla sık sık kesildi.

Düzce milletvekili adayları Talih Özcan, Aslıhan Akbal Tüysüz ve Jale Uzunhasan’ın konuşmalarının ardından adaylar ve partililer bol bol hatıra fotoğraf çektirdi. 

Millet İttifakını  oluşturan partilerin  Genel Başkanlarının ve Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun söylemlerini içeren görsellerle işlenmiş video gösteriminin ardından Millet İttifakı İlçe Başkanları birer konuşma yaptılar.

CHP İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz, İYİ Parti İlçe Başkanı Alkan Lokum, Saadet Partisi İlçe Başkanı Özkan Atıcı ve Deva Partisi İlçe Başkanı Yılmaz Şengül yaptıkları konuşmalarda, tüm güçleri ile tek adam rejimi ve süren ucube sistemi sonlandırmak istediklerini söylediler. Başkanlar, bu ucube sistemi değiştirmek için tüm güçleriyle çalışacaklarını, bunu bir vatan görevi saydıklarını vurguladılar.

İlçe başkanlarının coşkulu konuşmaları salonda büyük heyecan yarattı ve alkış aldı.

Millet İttifakı birinci sıra milletvekili adayı Talih Özcan, yaptığı konuşmada, 14 Mayıs seçimlerini Türkiye’nin kader seçimi olarak nitelendirdi. Özcan, ’15 Mayıs sabahı aydınlık bir Türkiye’ye uyanmış olacağız’ dedi.

Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Talih Özcan, ‘Biz bu seçimlere inanarak giriyoruz. Buradaki kalabalık ve heyecan bunu gösteriyor zaten. Biz adaylar ve partililer olarak bütün hazırlıklarımızı yaptık’ dedi. 

”Projelerimizi hazırladık, 15 Mayıs’tan itibaren de bunları hayata geçireceğiz. Bizim vaatlerimiz ve yapacaklarımız sizlerin talepleridir, önerileridir. Bu iktidar memleketi çok sıktı, bunalttı. Hayat pahalılığından, hukuksuzluğa kadar her alanda büyük sorunlar var” ifadelerini kullanan birinci sıra vekil adayı Talih Özcan, ”Tüm bunların nedeni bu iktidarın kötü yönetimidir. İşte biz bu kötü yönetime son vereceğiz. Aday arkadaşlarımızla birlikte esnafı geziyoruz, sokakta vatandaşları dinliyoruz. Herkes bizi bekliyor. Biz bu değişimi gerçekleştireceğiz, buna inanıyoruz. Biz kenetlendik. Millet ittifakının bileşenleri olarak iş birliği içinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz’’ dedi.

Millet İttifakı 2’inci sıra milletvekili adayı Aslıhan Akbal Tüysüz de konuşmasında şu görüşlere yer verdi: ‘Ülkenin dertlerinin sorumluları belli. Sorunu yaratanların, sorunu çözemeyeceklerini biliyoruz. Çözüm, sorunu yaratan AKP’nin gitmesinde, çözüm AKP’yi göndermekte. Demokrasinin, insan hak ve hürriyetlerinin, fikir ve ifade özgürlüğünün, din ve vicdan özgürlüğünün, basın özgürlüğünün, doğa haklarının, hayvan haklarının, işçi haklarının, kadın ve çocuk haklarının hayat bulması için mücadele edeceğiz.’’

Millet İttifakı 3. Sıra milletvekili adayı Jale Uzunhasan da yaptığı konuşmada, “Biz önümüzdeki seçimlerde ya özgürlüğe ya da esarete oy vereceğiz. Bu süreçte hep birlikte koşturacak, ter akıtacak, partimizi birinci parti, millet ittifakını iktidar, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu da Cumhurbaşkanı yapacağız” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.