DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 2066950-2,32%
Düzce
15°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

16:54

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

313 okunma

CHP İLÇE BAŞKANI ”HODRİ MEYDAN” DEDİ

ABONE OL
19/04/2018 14:52
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP lideri Bahçeli görüşmesinin ardından alınan erken genel seçim kararına karşı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Ömer Başar bir açıklama yaparak, Cumhur İttifakı’nın aldığı seçim kararının danışıklı bir dövüşün sonucu olduğunu söyledi.

”Alınan karar tartışmaya açıktır, buna itiraz edecek değiliz” değerlendirmesinde bulunan Başar, henüz yeni bir yönetim olduklarını, ancak göreve gelir gelmez yoğun tempo ile çalışmaya başladıklarını belirtti.

Başar, “Bizler 9 Aralık’ta göreve gelmiş bir örgüt olarak, yarın seçim olacakmış gibi çalışmalara başladık. CHP’nin kurumsal yapısı altında  ziyaretlere başlayarak kendimizi tanıttık. Bu tanıtım sürecinde köy çalışmalarına öncelik vererek, büyük bir kısmını tamamladık. Köy ziyaretlerinde örgütümüzün önümüzdeki seçimlerde kullanacağı stratejiyi belirledik” şeklinde konuşan Başkan Ömer Başar, ”Ana stratejimiz adalet ve özgürlük temelinde halkın sorunlarını, sıkıntılarını, dertlerini dinlemek, buna bağlı olarak çözümler üretmek üzerinde yoğunlaştı. Sadece CHP’lilere değil bütün kesimleri kucaklayıcı projeler üretmek üzerinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Alınan seçim kararının erken seçim değil, baskın bir seçim olduğunu vurgulayan CHP İlçe Başkanı Başar konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Anlaşılan hükümet etme sıkıntısının had safhaya ulaştığı görülmekte. Kötüye giden ekonomik tablonun gelecekte daha vahim sonuçlar doğuracağını gören iktidar, kurtuluşu bütün dengeleri yok ederek, erken seçim ipine sarılmakta bulmuştur. Biz örgüt olarak hodri meydan diyoruz. Hazırlıklarımızı daha da hızlandırarak sürdüreceğiz ve bir patlama yapacağız. Bütün kadrolarımız seferberlik halindedir. Tüm halkımızı vakur bir halaya ve hareketli bir horona davet ediyoruz . 24 Haziran demokrasi ve özgürlük bayramı olacak.”


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.