DOLAR 32,6003 0.38%
EURO 34,7743 0.02%
ALTIN 2.497,660,55
BIST 9.524,59-0,06%
BITCOIN 20180411,63%
Düzce
14°

HAFİF YAĞMUR

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Burger King olarak yapılacak binanın sökümüne başlandı
5899 okunma

Burger King olarak yapılacak binanın sökümüne başlandı

ABONE OL
30/04/2021 16:02
Burger King olarak yapılacak binanın sökümüne başlandı
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Osmaniye mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde bulunan ve Burger King olarak hizmet vermek üzere yapımına başlanan binayla ilgili sürpriz bir karar çıktı. Valilik kararıyla binanın yıkım süreci başlatılırken, Akçakoca Belediyesi de binayı yapan firma sahiplerine yıkım için süre veren tebligat gönderdi.

Belediye ekiplerinin aynı zamanda söz konusu firma sahibine 104. 000 lira para cezası kestiği de öğrenildi.

Belediye’nin yıkım için süre verdiği firma sahiplerinin belirli bir süre içinde binayı yıkmamaları halinde yıkımı kendisinin yaparak parasını da karşı taraftan tahsil edeceği öğrenildi.

Burger King olarak hizmet verecek olan binanın Akçakoca’ya yapılıyor olması ilçe halkını mutlu ederken, yaşanan son gelişmeye neyin sebep olduğu henüz öğrenilemedi.

Binanın yapılması öncesinde Düzce Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından onay verilerek yapımına başlanan binanın neredeyse bitme aşamasına geldiği, binanın yapım maliyetinin yüz binlerce liraya mal olduğu ifade ediliyor.

Önemli bir fast food markasının ilçeye gelmesini engelleyen bu gelişmenin hangi yasalarla hayata geçirildiği, daha öncesinden binanın yapımına bir engel var idiyse, buna nasıl izin verildiği yetkililerin yapacağı açıklama ile ortaya çıkacak ama şurası çok açık ki bu aşamaya gelmiş binanın yıkımı ciddi oranda maddi hasara yol açmanın yanı sıra, Akçakoca’ya gelecek ünlü bir yiyecek markasının da gelmesini engelleyerek ilçenin değer kaybı yaşamasına yol açacak.

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.