DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2061767-1,25%
Düzce
16°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

BURÇİN SARICAN’A PARTİ’DEN YOĞUN İLGİ…
2917 okunma

BURÇİN SARICAN’A PARTİ’DEN YOĞUN İLGİ…

ABONE OL
17/03/2023 10:18
BURÇİN SARICAN’A PARTİ’DEN YOĞUN İLGİ…
2

BEĞENDİM

ABONE OL

14 Mayıs’ta yapılacak olan milletvekili genel seçimlerinde Ak Parti Düzce milletvekili aday adayı olan Burçin Sarıcan’a Akçakoca teşkilatından yoğun ilgi.

Aday adaylık müracaatını yaptıktan sonra çeşitli kurum ziyaretleri yapan Sarıcan, partisinin ilçe teşkilatları ziyaretine ise Akçakoca’dean başladı.

Dün saat 19.00’da Akçakoca’ya gelerek ilçe başkanı Esvet Sarıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile sohbet eden Burçin Sarıcan, burada yaptığı konuşmada, siyasete ilk adım attığı bu binada yıllarca gurur verici mesai harcadığını ifade etti.

Ak Parti’nin Akçakoca kurucu  gençlik kolları başkanlığını yapan ve parti içinde yıllarca çeşitli kademelerde görev üstlenen Akçakocalı Burçin Sarıcan’a Akçakoca ilçe teşkilatında ilgi büyüktü.

Konuşması alkışlarla kesilen Burçin Sarıcan’a partide birlikte hizmet yürüttüğü arkadaşları destek ifadeleri kullanırken, alkışlarla ağırlanan Burçin Sarıcan’ı dava arkadaşları dualarla uğurladılar.

Burçin Sarıcan, birlikta hatıra fotoğrafları çekildiği teşkilat ziyaretiyle ilgili olarak sosyal medya hesabından şu ifadeleri paylaştı:

”Kurucu Gençlik Kolları Başkanı olarak göreve başladığım, çeşitli kademelerinde görevler ifa ettiğim evime, yuvama AK Parti Akçakoca İlçe Başkanlığına bu kez AK Parti Düzce Milletvekili Aday Adayı olarak geldim. Mutluyum, gururluyum. Her birinize sonsuz teşekkürler.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.