DOLAR 32,3476 0.28%
EURO 35,1120 -0.08%
ALTIN 2.305,771,26
BIST 9.079,973,10%
BITCOIN 22832532,18%
Düzce
20°

HAFİF YAĞMUR

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

BAŞARILI İŞ İNSANI YÜCEL ÇELİK’İN GÜREŞ AĞALIĞI DA BAŞARIYLA GEÇTİ
3539 okunma

BAŞARILI İŞ İNSANI YÜCEL ÇELİK’İN GÜREŞ AĞALIĞI DA BAŞARIYLA GEÇTİ

ABONE OL
12/07/2022 14:28
BAŞARILI İŞ İNSANI YÜCEL ÇELİK’İN GÜREŞ AĞALIĞI DA BAŞARIYLA GEÇTİ
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca’nın iş ve cemiyet hayatının saygın isimlerinden Yücel Çelik, geçen seneden beri başarıyla yürüttüğü Beyören köyü güreş ağalığı bugün sona erdi.

157 yıllık geleneksel yağlı güreşleriyle bölgenin en değerli spor organizasyonlarından biri olan Beyören güreşleri, ülkenin farklı bölgelerinden katılan iddialı güreşçilerinin yanı sıra, her sene yenilenen güreş ağalığıyla da dikkatleri çekiyor.

Bu sene yapılan güreşlere ilçe kaymakamı başta olmak üzere, ptorokolden çok sayıda isim katılırken, güreşlerin başlama kurdelesinin kesiminde yer alan bir yıllık güreş ağası Yücel Çelik, etkinlikte geleneksel kıyafetleriyle yer aldı.

Akçakoca’nın turizm tesisi işletmeciliğindeki köklü isimlerden biri olan iş insanı Yücel Çelik, Türkiye’nin hacimli zeytincilik firmalarından biri olan Yücelbey Zeytincilik firmasının da sahibi.

Çelik ayrıca, son dönemde al attığı organik fındık üretim işinde de benzerine sık rastlanmayacak şekilde organik fındık üretimi yapmasıyla da ismi öne çıkan bir girişimci.

Organik fındık üretimi işbirliği kapsamında onlarca üreticiyle ortak çalışma yürüten Çelik, organizk yöntemle elde edilmiş  yüzlerce ton fındığın işlendiği, kurutulduğu bir tesise de sahip.

10 parmağında 10 marifet olan başarılı iş insanı Yücel Çelik sosyal alan ve cemiyet işlerinden de geri durmazken, son olarak sponsorluğunu yaptığı büyük organizasyonlardan biri olan Beyören köyü güreşlerinde, köy muhtarlığı ve halkının talebiyle güreş ağası cübbesini son kez giydi.

Yapılan açık artırma sonrasında 2022-23 dönemi için güreş ağalığını kazanan isim ise Fatih Biriktir oldu.

.

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.