DOLAR 32,5455 0%
EURO 34,9868 0.39%
ALTIN 2.425,610,12
BIST 9.722,090,80%
BITCOIN 2087584-4,10%
Düzce
26°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

256 okunma

BAHÇELİ’DEN SEÇİM SLOGANI: ”TAK, TUK, TUK”

ABONE OL
13/10/2018 12:17
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yerel seçimlere aylar kala gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin seçim sloganıyla ilgili “Geçen yerel yönetim seçimlerinde bizim sloganımız çok netti. Ne dedik? ‘Tak, tak, tak’. Yani üçünde de MHP’ye oy atacaksın. Bu defa da şunu deriz: Tak, tuk, tuk” ifadelerini kullandı.

İTTİFAK GÖRÜŞMELERİ

Hürriyet gazetesinden Ertuğrul Özkök’e açıklamalarda bulunan Bahçeli, AK Parti ile devam eden ittifak görüşmeleriyle ilgili, “Bu ittifakta bizim meselemiz şu veya bu kişinin başkan olması değil. Bizim meselemiz devletin bekası meselesi. Onun için bu ittifak içindeyiz. Böyle anlarda siyasi mülahazaları geri plana atmak gerekir. Cumhurbaşkanı ve AK Parti ile ilişkilerimize gelince… İlişkilerimiz çok iyi. Karşılıklı saygı içinde iyi gördüklerimizi de hatalı gördüklerimizi de söylüyoruz. Onlar da bize karşı saygılı. Bir sorun veya pürüz yok” dedi.

“BU SEFER ‘TAK TUK TUK’ DERİZ”

MHP’nin yerel seçim stratejisi ve sloganıyla ilgili de önemli açıklamlarda bulunan Bahçeli, “Siyasi kombin nasıl olur? Bir yöntemi bulunur. Bizim bu konuda tavrımız çok net. Biraz şakayla söyleyeyim. Geçen yerel yönetim seçimlerinde bizim sloganımız çok netti. Ne dedik? ‘Tak, tak, tak’. Yani üçünde de MHP’ye oy atacaksın. Bu defa da şunu deriz: ‘Tak, tuk, tuk’. Bir yöntem, bir siyasi kombin mutlaka bulunur. Yeter ki sistemin oturması konusunda görüş birliğinde olalım” şeklinde konuştu.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.