DOLAR 32,5591 0.24%
EURO 34,7963 -0.05%
ALTIN 2.492,610,34
BIST 9.524,59-0,06%
BITCOIN 20678643,85%
Düzce
14°

HAFİF YAĞMUR

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

363 okunma

MİLLETVEKİLİ KEŞİR HEMŞİN YOLU ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

ABONE OL
13/10/2018 11:40
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Hemşin köyünde yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

Keşir, Hemşin yolunun Melen barajı işinde çalışan ağır tonajlı araçların sık kullanmasıyla bozulduğunu belirtirken, tekrardan sıcak asfalt yapılması için çalışmaların yeniden başlatıldığını söyledi.

Keşir, ”bu Hemşin yolu daha önce müteahhit tarafından bozuldu ve sözleşme kapsamında olan bir yoldu. Tabi sıcak asfalt sözleşmesinin dahilinde olmayan bir durumdu. Hem siyasiler, milletvekilleri, vali ve kamu kurumları ile aldığımız kararla stabilize ve sıcak asfalt yapma kararı aldık. Sıcak asfalt yapılması konusunda karayolları bölge müdürlüğü ile genel görüşme yaptık. Çünkü ödenek gerektiren bir durumdu o ödenek ise çalışmalarımız sonucunda çıktı” dedi.

Sıcak asfaltın en kıza zamanda bitirileceğinin aktaran Keşir, ”hava şartları çok sertleşmeden hızlı bir şekilde yolu bitirmek istiyoruz. Hemşehrilerimiz kışın da bu yolu kullanabilsin istiyoruz. Çalışmalarımız birkaç gün içinde bitecek inşallah. Vatandaşlarımız bu kış boyu rahat bir şekilde bu yolu kullanacaktır” ifadesini kullandı.

Keşir’in yol inceleme çalışmalarına Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Ak Parti Akçakoca İlçe Başkanı Dergah Akça ve ilçe yönetim kurulu üyeleri de eşlik ederken, inceleme sırasında Keşir ve Ak parti heyeti açık havada çay keyfi yaşadı.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.